برگزاری اولین جلسه فصلی معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی سال 1401 در مرکز طبی کودکان

اولین جلسه فصلی معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی سال 1401 با هدف گردهمایی گروه‌ها و آشنایی با فعالیت‌های آنها در زمینه پژوهش در مرکز طبی کودکان برگزار شد.

برگزاری اولین جلسه فصلی معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی سال 1401 در مرکز طبی کودکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، جلسه فصلی معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی دوشنبه 23 خرداد 1401 با حضور دکتر رضاشروین بدو رئیس بیمارستان، دکتر نیما رضایی معاون پژوهشی دانشکده پزشکی، دکتر یزدی‌زاده مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه، معاونان پژوهشی بیمارستان ها و گروه های آموزشی دانشکده پزشکی، رؤسا و معاونان پژوهشی مراکز تحقیقاتی مستقر در مرکر طبی کودکان و اعضای هیئت علمی در سالن همایش شماره یک مرکز طبی کودکان برگزار شد.
هدف از این جلسه گردهمایی آشنایی با فعالیت های پژوهشی بیمارستان‌ها و گروه های آموزشی در زمینه پژوهش است. همچنین هماهنگی مراکز تحقیقاتی مستقر در بیمارستان‌ها و آشنایی و همکاری آنها، بطوری که مراکز از فعالیت‌های پژوهشی یکدیگر مطلع شوند و باعث ارتقا و پیشرفت مراکز در زمینه پژوهش شود.
دکتر شروین‌رضا بدو ضمن خوشامدگویی به حاضران از برگزاری جلسه اظهار خرسندی کرد و اینگونه جلسات را لازمه پیشرفت مراکز دانست.
دکتر نیما رضایی گزارش جامع و آماری از فعالیت های انجام شده توسط مراکز فناوری و پژوهشی دانشگاه ارائه داد و به نکاتی چون توجه به ساختار کتابخانه‌ها برای جذب پژوهشگران، استفاده از پتانسیل‌های هیئت علمی در کارهای پژوهشی، استفاده بهینه از مجلات، همکاری جدی و بیشتر مراکز تحقیقاتی با یکدیگر در سطح دانشگاه و نکاتی در خصوص ثبت مقالات را مورد اشاره قرار داد.
در ادامه برنامه موضوعات ذیل توسط سخنرانان ادامه یافت:

دکتر بهاره یزدی زاده از تأثیر پژوهش در جامعه سخن گفت.
دکتر محمودرضا اشرفی گزارشی از پژوهش‌های گروه آموزشی کودکان و کمیته سازمانی اخلاق در پژوهش بیمارستان ارائه داد.
دکتر صدیقه شمس گزارشی از دفتر توسعه تحقیقات بالینی ارائه کرد.
دکتر زهرا زمانی گزارشی از مشاوره پایان‌نامه‌ها و طرح‌های تحقیقاتی سخن گفت.
دکتر محسنی گزارشی از فعالیتهای مراکز تحقیقاتی مستقر در بیمارستان مرکز طبی کودکان ارائه داد.
دکتر رئیس‌کرمی  مدیر گروه آموزشی کودکان از برگزاری این جلسه تشکر کرد و استمرار آن را ضروری خواند.

در پایان جلسه مراسم پرسش و پاسخ صورت گرفت.

هما پارساکیا

هما پارساکیا