برگزاری دوره آموزشی برنامه استراتژیک با مجوز آموزش ضمن خدمت برای کارکنان بیمارستان بهرامی

دوره آموزشی برنامه استراتژیک با مجوز آموزش ضمن خدمت برای کارکنان بیمارستان بهرامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان بهرامی، دوره آموزشی برنامه استراتژیک با مجوز آموزش ضمن خدمت برای کارکنان بیمارستان بهرامی در تاریخ 19 و 20 بهمن 1400 برگزار شد. دکتر یاسمین مولوی مسئول بهبود کیفیت بیمارستان و مدرس این دوره گفت: در این دوره آموزشی مفاهیم برنامه ریزی، مدیریت استراتژیک، مدل ها و رویکردهای مدیریت استراتژیک، ابزارهای تحلیل وضعیت سازمان، تدوین برنامه استراتژیک، اجرا و کنترل برنامه استراتژیک آموزش داده شد و هدف از برگزاری این دوره آموزشی، ایجاد تفکر استراتژیک در فراگیران برای تدوین، اجرا و ارزشیابی برنامه های سازمانی بود.

مریم سپهوند

مریم سپهوند