برگزاری دومین دوره از کارگاه تولید محتوا برای وب سایت بیمارستان شریعتی

شرکت کنندگان واحدها و بخش‌های بیمارستان شریعتی در دومین دوره از کارگاه تولید محتوای وب‌سایت شرکت کردند.

برگزاری دومین دوره از کارگاه تولید محتوا برای وب سایت بیمارستان شریعتی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، دوره دوم از کارگاه‌های تولید محتوای وب سایت بیمارستان شریعتی یکشنبه ششم شهریور ۱۴۰۱ در بیمارستان شریعتی برگزار شد. در این دوره مهندس احمدی درباره انواع محتوا، رو تیتر، عنوان نویسی و متن توضیح داد. همچنین در این جلسه شرکت کنندگان درباره بارگذاری محتواهای تصویری و افزایش جذابیت بصری آموزش دیدند.

مهندس احمدی همچنین در بخش دیگری از این کارگاه درباره نحوه شاخه بندی مطالب و متصل کردن اطلاعات و محتواها به یکدیگر توضیح داد و شرکت کنندگان در ابتدای این کارگاه در پیش آزمون و در پایان، در آزمون جامع شرکت کردند. بیمارستان شریعتی به عنوان یکی از بیمارستان‌های تخصصی در حوزه‌های درمان، آموزش دانشجویان و دستیاران رشته‌های تخصصی و و فوق تخصصی و پژوهش‌های کاربردی، روزانه مورد مراجعه بسیاری از فراگیران، گیرندگان خدمت  است. وب سایت جدید این بیمارستان می‌تواند در افزایش رضایتمندی بیماران، ارتقای آگاهی‌های عمومی و ارائه با کیفیت‌تر خدمات کمک کند. به‌زودی وب سایت جدید بیمارستان شریعتی در دسترس بیماران و ذینفعان داخلی قرار خواهد گرفت.

فرانک  معصومی فرد

فرانک معصومی فرد