برگزاری مرحله دوم دوازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو در دانشگاه علوم پزشکی تهران

به همت انجمن دانشجویی نانو فناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری بنیاد آموزش فناوری نانو، مرحله دوم دوازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مسابقه ملی فناوری نانو به میزبانی انجمن دانشجویی فناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری بنیاد آموزش فناوری نانو جمعه 30 تیرماه 1402  از ساعت 10 تا 12 به صورت حضوری در سالن شهدای دانشکده پزشکی برگزار شد.
در این آزمون ۳۰۹
 برگزیده مرحله اول دوازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو به طور همزمان در ۲۲ حوزه امتحانی در سراسر کشور به رقابت پرداختند.
توضیح اینکه، پاسخنامه اولیه این آزمون ۴ مردادماه ۱۴۰۲ منتشر خواهد شد و پس از بررسی اعتراضات به پاسخنامه آزمون، کارنامه داوطلبان و اسامی راه یافتگان به مرحله عملی، ۱۰ مردادماه اعلام خواهد شد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی