برگزاری مسابقات بازی های رایانه ای ویژه دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران

اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری مدیریت های معاونت فرهنگی و دانشجویی، مسابقات بازی های رایانه ای را در دو بخش FIFA و PES ویژه دانشجویان پسر دانشگاه برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، شورای صنفی دانشجویان با هدف ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان با همکاری مدیریت های امور دانشجویی، تربیت بدنی و امور فرهنگی و اجتماعی اقدام به برگزاری مسابقات FIFA و PES کرده است.
در این مسابقات 150 دانشجوی پسر ثبت نام و جلسه قرعه کشی آن 14 آبان ماه 1402 از ساعت 20 تا 21 در خانه فرهنگ کوی علوم پزشکی تهران برگزار شد.
توضیح اینکه، تاریخ قطعی برگزاری مسابقات بعد از بروز رسانی و رفع نواقص دستگاه ها در آذر ماه سال جاری به شرکت کنندگان اطلاع رسانی می شود.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی