برگزاری چهارمین جلسه مجازی معاونت فرهنگی و مسئولان فرهنگی مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه هماهنگی نهایی بزرگداشت ایام الله دهه فجر با حضور مدیر فرهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه و مسئولان فرهنگی مراکز تابعه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی، روز شنبه 11 بهمن 99، سومین جلسه مجازی مسئولان فرهنگی واحدهای تابعه دانشگاه با محوریت بزرگداشت ایام الله دهه فجر با حضور دکتر محمدحسین صادقیان، مدیر فرهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه، برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر صادقیان ضمن تشکر از فعالیت های فرهنگی صورت گرفته در بیمارستان ها، اجرای چند برنامه اصلی را به عنوان محورهای اجرای برنامه بزرگداشت این ایام دانست.

تونل دستاوردها، با تکیه بر دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه سلامت در ورودی ساختمان شفاء، برپایی کارناوال شادی در 13 بیمارستان به همت بسیج تهران بزرگ، حضور خادمان آستان قدس رضوی در بیمارستان ها و پخش سرودها و نواهای انقلابی از جمله این برنامه ها بود.

در این جلسه هماهنگی های نهایی برای اجرای برنامه های فوق انجام و تصمیمات لازم برای برگزاری مراسم گرفته شد.

فهیمه  نجاری

فهیمه نجاری