تبیین عملکرد سال 1401 و چشم انداز برنامه یکساله 1402 مدیریت امور خوابگاه ها

در گفت و گویی صمیمی دکتر نیره سادات روح اللهی مدیر امور خوابگاه ها برنامه های اجرایی سال 1401 و چشم انداز توسعه ای و رفاهی سال جاری را شرح داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در این مصاحبه مدیر امور خوابگاه ها گفت: سال گذشته حدود 3700 دانشجو در خوابگاه های دختران، پسران و متاهلین ساکن شدند و برای اسکان دانشجویان پسر ورودی سال 1401 ساختمان خوابگاه مفتح با ظرفیت 180 نفر را برای 2 ماه اجاره کردیم.
وی افزود: پس از تلاش های شبانه روزی و مستمر همکاران، ساختمان خوابگاه پسرانه بوستان 4 مجتمع کوی تکمیل، تجهیز و راه اندازی شد و دانشجویان ساکن در خوابگاه های استیجاری مفتح و نوفلاح و خوابگاه ملکی وصال به این خوابگاه نوساز منتقل شدند و رضایتمندی بیشتر دانشجویان را شاهد بودیم.
دکتر روح اللهی گفت: سال گذشته برای تامین امکانات رفاهی مورد نیاز دانشجویان وسایلی از قبیل: 3300 مترمربع موکت برای تجهیز اتاق ها، 176 عدد میز مطالعه، 434 عدد صندلی مطالعه، 175 دستگاه اجاق گاز، 113 دستگاه یخچال 14 فوت، 3 دستگاه لباسشویی برای خوابگاه حافظیه و گلستان 3، 4 دستگاه ماکروفر برای خوابگاه های دختران خریداری کردیم.
و در برنامه های عمرانی و توسعه ای نیز می توانم به ساخت و تجهیز سالن مطالعه و سالن ورزشی خوابگاه نوفلاح، تغییر کاربری سالن ورزشی گلستان 2 جهت اسکان دانشجویان، تغییر کاربری سوئیت گلستان 3 به اتاق مهمان با ظرفیت 10 نفر و پیگیری شروع بازسازی بلوک 104 خوابگاه شهرک متاهلین اشاره کنم.
مدیر امور خوابگاه ها در خصوص برنامه ها و چشم انداز یکساله 1402 گفت: پیگیری تکمیل و تجهیز خوابگاه پسرانه بوستان 3، شروع ساخت خوابگاه دخترانه گلستان 4، تکمیل بازسازی خوابگاه پسرانه انقلاب 5، تکمیل بازسازی بلوک 104 خوابگاه شهرک متاهلین، شروع بازسازی بلوک 105 خوابگاه شهرک متاهلین از برنامه های ویژه این مدیریت است.
وی در بخش دیگری اشاره کرد: برای حفظ امنیت دانشجویان و جلوگیری از ورود افراد غیرمجاز به مجتمع کوی، نرده کشی ضلع غربی مجتمع کوی مشرف به بزرگراه چمران و خوابگاه فاطمیه دانشگاه تهران و نرده کشی مابین کوی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران را در نظر داریم.
خرید یخچال، میز مطالعه، جاکفشی، صندلی و کتابخانه، تعویض درب سرویس های بهداشتی خوابگاه سمیه و نصب توری پنجره های خوابگاه بوستان 4 و سایر خوابگاه ها از دیگر نیازها است.
وی در پایان از مسئولان دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیران و کارکنان امور خوابگاه ها برای همکاری و همیاری و دانشجویان خوابگاهی برای مشارکت در اجرای مقررات تقدیر و قدردانی کرد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی