جشنواره غذا در مرکز خدمات جامع سلامت شهری چهاردانگه برگزار شد

مرکز خدمات جامع سلامت چهاردانگه در راستای برنامه‌های بسیج اطلاع‌رسانی و آموزشی تغذیه جشنواره غذا برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جشنواره به مناسبت بسیج ملی تغذیه با رویکرد کاهش مصرف نمک، قند، شکر و روغن با حضور رابطین پایگاه شماره 2 چهاردانگه چهارشنبه 8 دی 95 با موضوع دانستنی‌های تغذیه‌ای درباره روغن‌ها برگزار شد.
شهرزاد پیر شاه، کارشناس تغذیه مرکز در این جلسه در ارتباط با روغن‌ها گفت: مصرف بیش‌ازحد روغن‌ها علاوه بر ایجاد چاقی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و برخی از انواع سرطان‌ها را افزایش می‌دهد. روغن نیمه جامدو چربی‌های جامد، حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند که سلامت را تهدید می‌کنند. انواع روغن‌های مایع گیاهی به دلیل وجود اسیدهای چرب غیراشباع، کمتر سلامتی را تهدید می‌کنند. بهتر است به‌جای سرخ کردن مواد غذایی از روش‌های دیگر مثل بخارپز و آب پز استفاده شود.
وی در ادامه افزود: انواع روغن‌های مایع ویژگی‌های تغذیه‌ای خاص خود رادارند بنابراین توصیه می‌شود بسته به کاربرد آنها (پخت‌وپز، سالاد و سرخ‌کردنی) مصرف شود.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز

 

 

کلمات کلیدی
زینب  ایمانی
تهیه کننده:

زینب ایمانی

تنظیمات قالب