• تاریخ انتشار : 1401/09/28 - 10:40

دومین نشست مدیر امور دانشجویی با دانشجویان دختر ساکن در خوابگاه کوی علوم پزشکی

مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در راستای ارائه پیشنهادات و انتقادات دانشجویان درباره بهبود شرایط تغذیه دومین نشست خود را با دانشجویان خوابگاه کوی علوم پزشکی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این نشست 26 آذرماه 1401 از ساعت 20 تا 22 با حضور مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی، صفا بابادی رئیس اداره تغذیه و جمعی از دانشجویان خوابگاه کوی دختران در خانه فرهنگ کوی علوم پزشکی برگزار شد.
این جلسه در راستای هم اندیشی و پیگیری پیشنهادات و راهکار های ارائه شده دانشجویان در نشست پیشین (11 آذر ماه 1401) به منظور رفع مشکلات و ارتقای کیفیت ارائه خدمات دانشجویی برگزار شد.
از موارد مطرح شده در نشست قبل: کاهش مصرف روغن، تنوع کیک صبحانه، قرار گرفتن نان همراه پکیج میوه و ... بود که دانشجویان نظرات خود را درباره موارد پیگیری شده مطرح کرده و با ارائه پیشنهادات دیگر در مورد تغییر اقلام پکیج صبحانه به گفتگو پرداختند.
مدیر امور دانشجویی ضمن جمع بندی موارد مورد بحث اظهار کرد، تمام موارد پیگیری خواهد شد.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
کامران محمدیان