دیدار با مسعود همتی جانباز گرانقدر هشت سال دفاع مقدس و کارمند معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه

مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و مدیر امور ایثارگران با مسعود همتی جانباز هشت سال دفاع مقدس و کارمند حالت اشتغال معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، دوشنبه 29 خرداد 1402 دکتر کشاورز مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران به همراه دکتر مقیمی مدیر امور ایثارگران با مسعود همتی جانباز 40 درصد هشت سال دفاع مقدس دیدار کردند.

در این دیدار دکتر کشاورز و دکتر مقیمی با همتی جانباز به گفتگوی صمیمانه نشستند و از نقش ایثارگران، رزمندگان و جانبازان در دفاع‌مقدس قدردانی و بر وظیفه ایثارگران در انتقال ارزش‌های انقلاب و دفاع‌مقدس به نسل جدید تأکید کردند.
دکتر کشاورز گفت: دیدار با جانبازان عزیز، یادآور عظمت‌ها و رشادت‌های دلاورمردان هشت‌سال دفاع‌مقدس است. همه ما وظیفه داریم قدردان زحمات شما باشیم. سپس همتی با بیان خاطراتی از دوران دفاع‌مقدس از آثار و برکات معنوی آن دوران گفت و از تلاش‌های دفتر ایثارگران در این زمینه تشکر کرد.

حمیده شفاعی

حمیده شفاعی