معاون غذا و داروی دانشگاه از دانشکده طب ایرانی بازدید کرد
چگونگی گسترش همکاری های مشترک معاونت غذا و دارو و دانشکده طب ایرانی در مسیر ساماندهی تولید فرآورده های طبیعی و سنتی بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، دکتر جلال غفارزاده، معاون غذا و داروی دانشگاه و مهندس معصومه سام نژاد، کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی این معاونت، دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ از ساختمان احمدیه دانشکده طب ایرانی بازدید کردند.
در ابتدای این بازدید، نشست مشترکی با حضور دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی، دکتر لیلا شیربیگی، معاون آموزشی، دکتر نرگس ساداتی، مدیر دفتر توسعه آموزش، دکتر محمدرضا رستم بخش، معاون اداری و مالی، و دکتر تحویل زاده، مدیر داروخانه سلامتکده برگزار شد.
دکتر رحیمی در ابتدای جلسه، به معرفی کلی دانشکده طب ایرانی پرداخت.
رئیس دانشکده طب ایرانی در ادامه پیرامون خدماتی که در سلامتکدههای دانشکده طب ایرانی ارائه میشود، محصولاتی که در داروخانههای سلامتکده عرضه میشود و آیین نامه سلامتکدههای طب ایرانی توضیح داد و از تولید بیشترین میزان داروهای جالینوسی داروخانههای سلامتکدههای طب ایرانی، در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد.
دکتر رحیمی همچنین در ادامه، وجود محل قابل اعتمادی برای عرضه فرآوردههای طبیعی و سنتی و جایگزین مناسبی برای عطاری ها، کمک به بیماران برای نحوه صحیح استفاده از داروهای طبیعی و گیاهی، کمک به پزشکان برای تجویز صحیح داروهای طبیعی و سنتی، و پیشگیری از بروز تداخلات و عوارض جدی را از مزایای داروخانههای طبیعی و سنتی برشمرد.
وی در ادامه بخشی از مشکلات داروخانههای سنتی و پیشنهادهایی برای رفع چالشهای موجود مطرح کرد.
دکتر غفارزاده در ادامه جلسه با بیان این مطلب که ما میتوانیم از بسیاری از مقتضیات و الزامات فرصت فراهم کنیم، گفت: ما در اولین قدم، به عنوان دانشگاه تهران میبایست قوانین و ضوابط و دستورالعملهاییکه مدون نشده است را تدوین کنیم تا در قدم مهمتر پروژههای عملیاتی محقق شود. در حال حاضر ظرفیتهاییموجود هست اما باید در قالب تدوین ضوابط، ظرفیتهاییرا به صورت قانونی اضافه کنیم.
معاون غذا و داروی دانشگاه در ادامه پیشنهاد راه اندازی رشته بین رشتهایمهندسی صنایع غذایی - دارویی با همکاری دانشکده طب ایرانی ودانشگاه تهران مطرح کرد و گفت: این رشته در قالب رشتهایبین رشتهایو در حوزه غذاهایی که جنبه دارویی دارند تعریف میشود و هدف آن فرمولاسیون و صنعتی کردن غذاداروهاست.
دکتر غفارزاده در ادامه همچنین پیشنهاد برقراری تفاهم نامه مابین معاونت غذا و دارو و دانشکده طب ایرانی در راستای همکاری مشترک در بحثهای نظارتی و شناسایی بهتر فعالان متخلف در حوزه تولید و عرضه فرآوردههای طبیعی و سنتی را مطرح کرد.
معاون غذا و داروی دانشگاه همچنین با بیان این مطلب که ما به دنبال ارائه خدمات سلامت زا و جلوگیری از خدمات مشابه ضد سلامت هستیم؛ مبحث ایجاد کارگاه تولیدی شناسه دار و ضرورت تدوین استانداردها برای تسهیل در مسیر قانونمندسازی تولید و عرضه فرآوردههای طبیعی و سنتی را مطرح کرد.
در ادامه جلسه، حاضرین پیرامون مباحث مطرح شده و مشکلات و چالشهای موجود گفتگو کردند و راهکارها و تصمیمهاییبرای بهینه سازی فعالیتها اتخاذ شد.
در پایان جلسه، معاون غذا و داروی دانشگاه از بخشهای مختلف ساختمان احمدیه شامل آزمایشگاه، کتابخانه، سلامتکده و داروخانه بازدید کرد.
نظر دهید