نظر سنجی و نظر خواهی از دانشجویان در طرح ساماندهی محوطه کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از دانشجویان دختر دانشگاه برای نظر سنجی و نظر خواهی در اجرای طرح ساماندهی و زیباسازی محوطه کوی دختران با هدف محیطی مطبوع و با نشاط برای بهترین روزها، دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این معاونت در نظر دارد محوطه کوی دختران را در تابستان 1402 ساماندهی و زیباسازی کند و در این راستا دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی از دانشجویان دختر دعوت کرد برای اجرای این طرح نظرات و پیشنهادات خود را اعلام کنند.
بر این اساس نماینده پیمانکار و مجری طرح از دوشنبه 29 تا 31 خرداد 1402 از ساعت 16 تا 20 در محوطه کوی دختران حضور دارد و ضمن معرفی طرح برای اجرای مناسب تر و مطابق با نظر دانشجویان، نظرسنجی و نظرخواهی می کنند.
در انتها پس از جمع بندی نظرات دانشجویان خوابگاهی در طرح پیشنهادی اعمال و در تابستان اجرای طرح ساماندهی محوطه کوی دختران عملیاتی و اجرایی خواهد شد.
توضیح اینکه از نمونه های در نظر گرفته شده می توان به آمفی تئاتر، آب نما و تاب آرامش اشاره کرد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی