پانل سوم در پنجمین سمینار تعهدحرفه ای در خدمات سلامت

در این پانل مبحث شبه علم و تعهدحرفه ای، آسیب ها و راهکار ها با حضور متخصصین این رشته مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر ارتباط با دانش آموختگان، سومین پانل پنجمین سمینار(مجازی) تعهدحرفه ای در خدمات سلامت  5 اسفند 1400 در دفتر ارتباط با دانش آموختگان به همت بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری و با همکاری سازمان نظام پزشکی برگزار شد.
پس از سخنرانی های دکتر سیدمنصور گتمیری دبیر علمی پنجمین سمینار تعهدحرفه ای، در مورد شبه علم به عنوان طب مبتنی بر شواهد و مشکلات به وجود آمده و حجت الاسلام دکتر نیکزاد عیسی زاده  معاون آموزشی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها در مورد مصادیق شبه علم از دیدگاه وحی، سومین  پانل در مورد مبحث شبه علم و تعهدحرفه ای، آسیب ها و راهکار ها برگزار شد.
این پانل به ریاست دکتر احمدعلی نوربالا و دکتر سیدمحمود طباطبایی،دکتر شهرام صمدی و دکتر حمیدرضا نمازی اعضای پانل با محورهای تمایز علم و شبه علم، مصادیق شبه علم در طب سنتی، مصادیق شبه علم در پزشکی، مصادیق شبه علم در روانپزشکی و چگونگی مواجه تعهدحرفه ای در شبه علم برگزار شد.

فریبا  مقدم

فریبا مقدم