چهارمین سمپوزیوم ایمیون سل تراپی در مرکز طبی کودکان برگزار می‌شود

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری چهارمین سمپوزیوم « ایمیون سل­ تراپی با رویکرد مفاهیم، محصولات و سیستم کیفیت» را با همکاری بیمارستان مرکز طبی کودکان 17 بهمن 98 برگزار می‌کند.

چهارمین سمپوزیوم ایمیون سل تراپی باهدف ارتقای سطح دانش متخصصین و پژوهشگران کشورمان، پنج‌شنبه 17 بهمن 98 با حضور اساتید، محققان و دانشجویان کشورمان در سالن شماره 1 مرکز طبی کودکان برگزار می‌شود.
کاربردها و محصولات درمانی CAR-T Cell, NK Cell, DC، بازار و چالش‌های موجود در درمان‌های مبتنی بر سلول‌های ایمنی، الزامات و سیستم کیفیت در تحقیق و توسعه و اصول اخلاقی در ایمیون سل تراپی ازجمله محورهای سمپوزیوم است.
علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس سایت www.livogen.co مراجعه کنند.

الهام علی

الهام علی