• تاریخ انتشار : 1399/11/26 - 08:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 666
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

گفت‌وگو با مسئول تغذیه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در آستانه روز رژیم درمانگر

هایده جعفری میناب مسئول تغذیه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گفت: با توجه به جدید بودن کرونا ویروس و کمبود اطلاعات درزمینه این بیماری مجبور به جمع‌آوری اطلاعات موجود تغذیه‌ای با تشریک‌مساعی و استفاده از نظرات و تجربیات سایر همکاران غذا و میان وعده‌های مناسب برای بیماران و کارکنان را فراهم کردیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، در آستانه روز جهانی رژیم درمانگر مصادف با 10 مارس، 20 اسفند 99 همراه با کارشناسان تغذیه بیمارستان‌ها و فعالیت آن‌ها در دوران پاندمی کرونا با هایده جعفری میناب مسئول تغذیه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گفت‌وگو کردیم.

لطفاً خود را معرفی کنید.

من هایده جعفری میناب مسئول تغذیه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و فارغ‌التحصیل رشته تغذیه از دانشگاه اهواز هستم و 24 سال سابقه فعالیت دارم.

در خصوص دوران شیوع ویروس کووید 19 و تجربیاتتان بفرمایید.
دوران شیوع کرونا من را یاد جنگ ایران و عراق انداخت، حال و هوای زمان جنگ و شروع پاندمی کووید 19 بسیار به هم شبیه بود. در زمان جنگ ما در اهواز زندگی می‌کردیم و من تجربه را داشتم، ترس و وحشت اولیه ناشی از شیوع کرونا و بعد تلاش و همبستگی مردم و کمک به همنوع، گذشت و ایثار در این دوران، خاطرات جنگ تحمیلی را زنده کرد.

با توجه به جدید بودن این ویروس و کمبود اطلاعات درزمینه این بیماری مجبور به جمع‌آوری اطلاعات موجود تغذیه‌ای شدیم و با تشریک‌مساعی و استفاده از نظرات و تجربیات سایر همکاران نسبت به تهیه غذا و میان وعده‌های مناسب و مغذی حاوی پروتئین‌ها، آنتی‌اکسیدان و همچنین مایعات و نوشیدنی‌های پرکالری و مفید سعی در تقویت سیستم ایمنی بیماران و همکاران کردیم.

همچنین با تهیه پمفلت و دستورالعمل‌های تغذیه‌ای و بارگذاری آن‌ها در کانال بیمارستان و نصب توصیه‌های تغذیه‌ای در سالن غذاخوری کارکنان و در سطح بیمارستان به اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی همکاران پرداختیم.

از خاطرات تلخ و شیرین خود در این دوران بگویید.
از خاطرات تلخ و شیرین می‌توانم به افزایش بیماران بستری کووید 19 در بیمارستان و بالا بودن حجم کاری با توجه به ارسال کمک‌های مردمی، ارگان‌ها و نهادها و نظارت بربسته بندی و سامان‌دهی این کمک‌ها به‌منظور جلوگیری از اسراف و رساندن این کمک‌ها به دست بیماران و همکاران بود که باوجود کمبود شدید نیرو این فشار کاری باعث آسیب‌دیدگی به دلیل ایستادن‌های طولانی شد.

با توجه به تجربیات فعلی چه پیشنهاد‌هایی برای بحران‌های آینده دارید؟
حفظ آرامش و جلوگیری از شتاب‌زدگی و استفاده از افراد باانگیزه و کارآمد.

عملکرد خود را در این دوران چگونه ارزیابی می‌کنید؟
در مقابل بقیه همکارانم خودم و عملکردم را ناچیز می‌شمارم و به وجود تک‌تک همکارانم افتخار می‌کنم و از همه همکاران واحد تغذیه در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) که در این دوران من را حمایت کردند و مانند یک خانواده واحد در کنارم بودند کمال تشکر رادارم و به وجودشان افتخار می‌کنم.

 

عکس: محمد علی مرزبان

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 170403
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب