یازدهمین برنامه از برنامه های کنگره هفته آموزش دانشگاه برگزار شد

نشست بهاری مرکز مطالعات و توسعه آموزش با مدیران دفاتر توسعه دانشکده ها و بیمارستان ها با حضور دکتر فرشاد علامه، معاون آموزشی دانشگاه، دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش، دکتر شاهین حمزه لو، مدیر واحد روابط عمومی و همکاری های برون سازمانی و مدیران دفاتر توسعه دانشکده ها و بیمارستان ها و مدیران واحد مرکز مطالعات و توسعه آموزش به صورت تخصصی در هفته آموزش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز مطالعات و توسعه آموزش، یازدهمین برنامه از برنامه های کنگره هفته آموزش دانشگاه با عنوان نشست هم اندیشی دفاتر توسعه دانشکده ها و بیمارستانها با مرکز مطالعات و توسعه آموزش، دوشنبه مورخ ۲ خردادماه سالجاری از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰:۰۰ به صورت هیبرید مجازی و حضوری (به صورت محدود) در سالن دارالفنون سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در ابتدا دکتر علامه، ضمن تبریک هفته آموزش ابراز امیدواری کرد که برنامه های متنوع و همه جانبه طراحی شده در این هفته باعث پیشرفت در زمینه توسعه در آموزش شود.
سپس دکتر مافی نژاد ضمن خیر مقدم به دستور جلسات اشاره کرد و گفت دغدغه ای که در سال های مختلف مطرح شده نحوه ارتباط مرکز با دفاتر توسعه آموزش است و در زمینه کیفیت فرایندهای آموزشی ارسالی در جشنواره مطهری سالهای آتی سیاستگذاری باید انجام شود که نظرات و پیشنهادات مدیران دفاتر توسعه باعث پیشرفت و بهبود در این زمینه خواهد بود.
در ادامه دکتر حمزه لو بیان کرد که معاونت آموزشی برنامه های متعدد ۴ ساله را تدوین و ابلاغ کرده که یکی از برنامه ها تقویت ارتباط معاونت آموزشی با دفاتر توسعه دانشکده ها و بیمارستانها می باشد.
سپس وی تاکید کرد که مرکز مطالعات یکی از مراکز اثرگذار برای تقویت نوآوری های آموزشی و به روز نگه داشتن توسعه و آموزش است که به سطح عملیاتی برسد.
دکتر علامه در ادامه ضمن اشاره به این موضوع که باید سعی شود که جشنواره مطهری و هفته آموزش در سالهای اتی به صورت بهتر و کامل تر ادامه داشته باشد، بیان کرد که  برقراری ارتباط بیشتر معاونت آموزشی و مدیران دفاتر توسعه دانشکده ها و بیمارستان ها یکی از پروژه هایی است که باید به سمت اجرایی شدن حرکت کند.
معاون آموزشی دانشگاه تاکید کرد که حضور دفاتر توسعه در آموزش دانشگاه باید به صورت بولد و پررنگ تر باشد  و این نکته بسیار مهم است.
در ادامه نظرات و پیشنهادات مدیران دفاتر توسعه دانشکده ها و بیمارستان ها مطرح شد مورد بحث وبررسی قرار گرفت.
دکتر حمزه لو در پایان بر حسب دستور جلسه جمع بندی کرد و جلسه را خاتمه داد.
 برنامه های کنگره هفته آموزش در قالب برگزاری ۲۵ رویداد از ۳۱ اردیبهشت ماه الی ۴ خرداد ماه برگزار خواهد شد. برای دریافت برنامه کنگره هفته آموزش دانشگاه اینجا کلیک کنید.
فاطمه  قربی

فاطمه قربی