برگزاری اولین جلسه مجازی معاونت فرهنگی در سال جدید با مسئولان فرهنگی و رابطان امر به معروف مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران

در آستانه ماه مبارک رمضان جلسه هماهنگی اقدامات مرتبط با گرامیداشت ماه مهمانی خدا با حضور مسئولان و رابطان فرهنگی و رابطان امر به معروف مراکز تابعه دانشگاه در تالار مجازی معاونت فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی، روز سه شنبه 24 فروردین 1400، معاونت فرهنگی دانشگاه در نشستی با مسئولان فرهنگی و رابطان امر به معروف که بصورت مجازی برگزار شد، برنامه های پیش بینی شده برای گرامیداشت ماه مبارک رمضان را در هریک از مراکز بررسی کرد.
در این نشست که با حضور دکتر محمدحسین صادقیان، مدیر امور فرهنگی برگزار شد، یوسف مسعودیان، مسئول دبیرخانه امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه نیز حضور داشت.
اهم موارد مطرح شده در این جلسه تشکیل دارالقران مجازی، احیای شبه های قدر و برگزاری مسابقات فرهنگی بود.
در ادامه هر یک از مسئولان و رابطان فرهنگی برنامه های پیش بینی شده مراکز خود را به تفصیل شرح و پیشنهاداتی در این خصوص از طرف حاضرین ارائه شد.
توضیح این که: این جلسه ششمین جلسه مجازی معاونت فرهنگی با مسئولان فرهنگی مراکز و اولین جلسه سال جدید بود.

فهیمه  نجاری

فهیمه نجاری