تقدیر از برگزیدگان اولین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان کووید 19 در معاونت درمان

از برگزیدگان اولین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان کووید 19 با حضور دکتر محمدرضا جعفری مدیر نظارت و اعتباربخشی، دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان، دکتر علیرضا متولیان مدیر شرکت تریتا، مهندس حمید سیمین پور و محمدهادی سعیدی کارشناسان شرکت تریتا و دو برگزیده کنگره قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه عوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر سیدفرشاد علامه معاون درمان روز یکشنبه 21 شهریور 1400 با حضور مجازی در این جلسه به برگزیدگان کنگره مدیریت و درمان کووید19  تبریک گفت.

دکتر متولیان ضمن تشکر از همکاران، وقفه ایجادشده بابت تقدیر از برگزیدگان را به علت پیک‌های متعدد کرونا دانست.

دکتر جعفری ضمن موفقیت‌آمیز دانستن اولین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان کووید 19 گفت: کنگره اول تجربه بسیار خوبی بود در سطح کشور به‌صورت مجازی برگزار شد، از نکات ویژه این کنگره برگزاری به‌صورت مجازی بود که با زحمات تیم tritapp بدون نقص و با مخاطب زیاد برگزار شد. برگزاری موفقیت‌آمیز این کنگره منجر به پیشنهاد کنگره دوم از سوی دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت شد.

وی افزود: امیدواریم دومین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان کووید 19، ثبت تجربه‌ها همچون کنگره اول باکیفیت خوب برگزار شود. در حال حاضر آمار مشارکت ثبت تجارب مناسب بوده است. در کنگره اول در سطح کشور مشارکت خوبی از روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی، معاونین درمان و روسای بیمارستان‌های ریفرال کووید داشتیم و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران نیز مشارکت فعالی داشتند. این کنگره به‌عنوان تجربه خوبی در دفتر خاطرات دانشگاه علوم پزشکی تهران ثبت‌شده و مفتخریم که این امر در حوزه معاونت درمان صورت گرفت.

دکتر گنجعلی خان گفت: نخستین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان کووید 19 بسیار موفق بود و امیدواریم این موفقیت در برگزاری کنگره دوم نیز محقق شود.

در پایان از دو برگزیده کنگره دکتر مهسا عباس زاده و دکتر اباسط میرزایی با اهداء لوح تقدیر و هدایایی قدردانی شد.

اسامی برگزیدگان این کنگره به شرح زیر است:

پوسترهای برتر

بررسی روش‌ها و پیامدهای طبقه‌بندی یادگیری ماشین در مدیریت و درمان COVID-19 یک مطالعه مروری

راحله گنجعلی

چشم‌اندازهای مثبت بحران COVID-19

مهسا عباس زاده

کاربرد فناوری‌های دیجیتال در درمان و مدیریت COVID-19

اباسط میرزایی

سخنرانان برتر

بازکاربرد یابی دارویی به روش بیوانفورماتیک به‌منظور شناسایی کاندیدهای دارویی بالقوه علیه COVID-19

سیده مژده میرمحمدی (سخنران)

تجزیه‌وتحلیل تأثیر همه‌گیر COVID-19 بر جنبه‌های مختلف آموزشی برنامه رزیدنت تخصص‌های جراحی: گزارش مقدماتی