سومین حلقه نمایشنامه خوانی کانون الفبای عشق برگزار شد

کانون ادبی دانشجویی الفبای عشق دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری کانون فرهنگی سها، سومین حلقه دورهم خوانی مجازی را با محوریت نمایشنامه زلزله درون برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این جلسه نمایشنامه خوانی روز جمعه اول مرداد 1400 با محوریت نمایشنامه «زلزله درون» نوشته مهراوه میرزاپور، باحضور علاقه مندان و به صورت آنلاین از ساعت ۱۸ تا ١٩ برگزار شد.
نمایشنامه زلزله درون در مورد دختریست که همواره با صدایی که در ذهن خود وجود دارد زندگی می کند و این صدا بسیار شخصیت متفاوتی نسبت به او دارد. با جلو رفتن داستان و آشنا شدن با شخصیت ها، برای شخصیت اصلی و صدای درون ذهنش اتفاقاتی می افتد که ماجراها را پیچیده تر می کند.
توضیح اینکه، در این جلسه، با نویسنده نمایشنامه هم درباره ایده طرح و فضای نوشته صحبت شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان