حلقه نمایشنامه خوانی آثار وودی آلن برگزار شد

کانون ادبی دانشجویی الفبای عشق دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری کانون فرهنگی سها، دومین حلقه دورهم خوانی مجازی را با محوریت کتاب «مرگ» برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این جلسه نمایشنامه خوانی با محوریت کتاب «مرگ» نوشته وودی آلن نویسنده و کارگردان مشهور، روز جمعه ۲۸ خرداد 1400 باحضور علاقه مندان و به صورت آنلاین از ساعت ۱۸ تا ۲۰ برگزار شد.
همچنین در این جلسه، درباره فضای نوشته های وودی آلن و دیدگاه او نسبت به مفاهیمی چون مرگ و خدا و ... صحبت شد.
نمایشنامه ی مرگ در مورد این است که یک قاتل دیوانه از زندان فرار کرده است و کلاینمن بین جناح های متضاد با برنامه هایی برای چگونگی گرفتن او گیر کرده است. کلاینمن، مردی منطقی در دنیایی دیوانه، بدون قطعیت و ناامن است. او نمی خواهد درگیر شود اما همه به جای او تصمیم می گیرند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان