آغاز ثبت نام ودیعه مسکن دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1403

رئیس اداره رفاه و تعاون مدیریت امور دانشجویی، از آغاز ثبت نام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1403 خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، زیبا فولادی رئیس اداره رفاه و تعاون دانشجویان گفت: دانشجویان متاهل دوره روزانه دانشگاه علوم پزشکی تهران که در محل سکونت خانواده و یا خوابگاه های دانشجویی سکونت ندارند در همه مقاطع که متقاضی دریافت تسهیلات ودیعه مسکن هستند، از 10 اردیبهشت تا 10 شهریور با مراجعه به پرتال صندوق رفاه دانشجویان اینجا درخواست خود را ثبت کنند.
وی افزود: دانشجویان باید پس از ثبت درخواست در پرتال صندوق رفاه، پرینت فرم درخواست را به همراه سایر مدارک به امور دانشجویی دانشکده مربوطه تحویل دهند و برای دریافت ودیعه مسکن، دارا بودن تعهد محضری با دو ضامن معتبر (طبق بند 2 در پایین صفحه ی تعهد محضری)، حکم ضامنین، اجاره نامه دارای کد رهگیری و شماره حساب فعال در بانک تجارت الزامی است.
فولادی گفت: به دانشجویان ترم آخر و همچنین به دانشجویانی که جدا از همسر زندگی می کنند، ودیعه مسکن تعلق نمی گیرد و متقاضیان برای دریافت اطلاعات بیشتر به امور دانشجویی دانشکده مربوطه مراجعه کنند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی