تامز لرن: برگزاری دوازدهمین کنگره سالیانه مرکز قلب تهران
دوازدهمین کنگره سالیانه مرکز قلب تهران با حضور جمعی از اساتید برجسته قلب و عروق و رشتههای مرتبط، روزهای ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه، با هدف معرفی و بررسی آخرین دستاوردهای علمی در حوزه قلب و عروق، برگزار شد.دکتر سالاری فر درباره نحوه برگزاری، اهداف و مباحث علمی ارائه شده در این کنگره علمی صحبت کرد.
تامز لرن: برگزاری کنفرانس علمی آرتریت کودکان و کاشت نهال به یاد استاد یحیی عقیقی در بیمارستان کودکان حکیم
در بیمارستان کودکان حکیم، کنفرانس علمی با موضوع «رویکرد به آرتریت در کودکان» با حضور پزشکان و متخصصان برگزار شد. در این مراسم، دکتر یحیی عقیقی به ایراد سخنرانی پرداخت و در حاشیه کنفرانس به منظور گرامیداشت یاد و خاطره این استاد بزرگوار، مراسم کاشت نهال با حضور جمعی از همکاران برگزار شد.
تامز لرن: پانزدهمین بازآموزی مداوم گوش، حلق، بینی و جراحی سر و گردن دانشگاه علوم پزشکی تهران
پانزدهمین دوره بازآموزی مداوم گوش، حلق، بینی و جراحی سر و گردن دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور جمعی از پزشکان و متخصصان این حوزه برگزار شد. دکتر امیر آروین سازگار، رئیس بخش گوش، حلق و بینی و جراحی سر و گردن بیمارستان امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حاشیه این برنامه، اهمیت مبحث اطفال در گوش، حلق و بینی را برای همکاران و عموم جامعه تشریح کرد. دکتر سازگار با اشاره به اینکه بیماریهای گوش، حلق و بینی در کودکان از اهمیت ویژهای برخوردار است، گفت: «ما با برگزاری این برنامه خواستیم به همکاران و دیگر عموم جامعه نشان بدهیم که مبحث اطفال در گوش، حلق و بینی یک مبحث بسیار مهمی است.»
تامز لرن: برگزاری آزمون چهلمین دوره دانشنامه تخصصی دندانپزشکی در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
چهلمین دوره ازمون دانشنامه تخصصی دندانپزشکی با حضور حدود ۲۰۰ داوطلب از رشتههای مختلف مانند آسیبشناسی دهان، فک و صورت، پروتز، اندودانتیکس، پریودانتیکس، رادیولوژی و دندانپزشکی کودکان در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
تامز لرن: برگزاری اختتامیه دوره آموزشی سوپروایزر در نقش کوچ گروه اول و دوم در دانشگاه علوم پزشکی تهران
دوره آموزشی "سوپروایزر در نقش کوچ" برای 6 گروه از سوپروایزرهای دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. این دوره برای گروه اول ۳۰ دی ۱۴۰۳ و گروه دوم ۱ بهمن ۱۴۰۳ به پایان رسید. دوره آموزشی "سوپروایزر در نقش کوچ" با همکاری معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه و معاونت درمان و بر اساس نیازسنجی آموزشی طراحی شده بود. هدف اصلی آن تقویت مهارتهای کلیدی مانند شنوندگی فعال، پرسشگری مؤثر، افزایش آگاهی و توانمندی در مدیریت و راهبری تیمها بود. سوپروایزرها در این دوره آموزشی ابزارهای لازم برای ایفای نقش مؤثرتر در مدیریت تیمهای درمانی و بهبود عملکرد سازمانی را فرا گرفتند. دکتر نیلوفر امیری معاون مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و سپیده مسعود رئیس گروه آموزش ضمن خدمت ستاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ، بر اهمیت این دوره اشاره کردند و در ادامه سوپروایزر های مختلف به عنوان شرکت کننده این دوره ارزیابی خود را از برگزاری آن بیان کردند.
تامزلرن: کارگاه آموزشی آناتومی جراحی مغز و قاعده جمجمه بر روی کاداور و مومیایی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد
دکتر مهدی زینعلی زاده رئیس بخش جراحی اعصاب مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به برگزاری روش جدید کارگاه آموزشی آناتومی جراحی مغز و قاعده جمجمه بر روی کاداور و مومیایی گفت: تفاوت این کارگاه با کارگاههای دوره های قبلی، استفاده از روش جدید مومیایی جسد است که در آن جسد، نرم و بدون تغییررنگ باقی می ماند.
تامز لرن: کارگاه سوپروایزر در نقش کوچ دانشگاه علوم پزشکی تهران
برگزاری دورههای آموزشی کوچینگ با هدف توسعه فردی و حرفهای سوپروایزرها در دانشگاه علومپزشکی تهران آغاز شده است. این برنامه، که استانداردهای بینالمللی دارد، علاوه بر ارتقای مهارتهای مدیریتی، به بهبود رفتارها و ارتباطات در محیط کار کمک میکند. گروه پرستاری نقش کلیدی در ارائه خدمات درمانی دارد و سوپروایزرها بهعنوان اعضای مهم این گروه باید فراتر از مدیران فنی و اداری عمل کنند و نقشهایی مانند مربی یا منتور را ایفا کنند. برای این منظور، نیاز به مهارتهایی همچون مدیریت مشکلات، برقراری ارتباط مؤثر و شنیدن فعال دارند. به این منظور دورهای در پنج روز برای هشت گروه (هر گروه حدود ۲۵ نفر) برگزار میشود و تا شهریور آینده ادامه خواهد داشت. در این برنامه از تامز لرن دکتر دکتر رضا شروین بدو سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکترحمید چوبینه سرپرست معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکترعلیرضا عرب یار محمدی مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اهمیت برگزاری دوره کوچینگ بهعنوان ابزار ارزشمند در توسعه فردی کارکنان و ارتقای کیفیت خدمات بیان می کنند.
تامز لرن: برگزاری کلاس درس ایمونوهماتولوژی به روش بازیوار سازی با بهرهگیری از هوش مصنوعی در دانشکده پیراپزشکی
در راستای بهکارگیری روشهای نوین آموزشی، کلاسی با تدریس دکتر آزاده امید خدا؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی هماتولوژی آزمایشگاهی و علوم انتقال خون دانشکده پیراپزشکی برگزار و در آن برای بازیوارسازی درس و بهبود یادگیری دانشجویان از تکنولوژی هوش مصنوعی استفاده شد. این روش خلاقانه با استقبال دانشجویان روبهرو شد که نشاندهنده نقش مهم هوش مصنوعی در آینده آموزش عالی است.
تامز لرن: برگزاری مصاحبه داوطلبان کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ رشته فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی در دانشکده علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر افضل شمسی؛ مدیر گروه و دبیر اجرایی مصاحبه داوطلبان کنکور سراسری رشته فوریت های پزشکی، از مراحل، هدف و سطح برگزاری این دوره از مصاحبه ها در دانشکده علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران توضیح میدهد.
تامز لرن: کارگاه آموزشی مدیریت شهرت و نفوذ علمی و تأثیر آکادمیک اینفلوئنسرها در گسترش مرجعیت علمی
در کارگاه آموزشی «آلتمتریکس و مدیریت شهرت علمی» که دکتر ماشاءاله ترابی برای مراکز تحقیقاتی «محیط زیست» و « جراحی های فک و صورت» برگزار کرد، اهمیت استفاده از شاخصهای آلتمتریکس برای سنجش نفوذ علمی پژوهشگران در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی مورد بررسی قرار گرفت. این شاخصها به پژوهشگران امکان میدهد تا میزان دیدهشدن و تاثیر کارهای علمی خود را در بسترهای عمومی ارزیابی کنند و از آن برای افزایش استناد به مقالات و تقویت هویت علمی خود بهره ببرند. دکتر ترابی بر ضرورت حضور اعضای هیئت علمی در شبکههای اجتماعی تأکید کرد و آن را راهبردی برای ارتقای مرجعیت علمی و اعتبار دانشگاهی دانست. در پایان این کارگاه، مصاحبه ای با تعدادی از اعضای هیئت علمی شرکتکننده انجام شد و این اساتید ضمن تأکید بر اهمیت موضوع کارگاه، خواستار ادامه و برگزاری مستمر آن شدند.