تامز لرن: دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشگام آموزش نوین با شبیهسازی فارماکولوژی بالینی و اتاق عمل
دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران "محیط شبیهسازی شده فارماکولوژی بالینی" را با بهرهگیری از جدیدترین متدهای آموزشی، راهاندازی کرده است. این مرکز با هدف ارتقای دانش و مهارت دانشجویان در تجویز و مصرف دارو در محیطی ایمن و واقعی طراحی شده و تحول نوینی را در آموزش پرستاری رقم زده است. در محیط شبیهسازی شده، دانشجویان با استفاده از مانکنها و تجهیزات پیشرفته، با شرایط واقعی تزریق دارو، محاسبه دوز دارو و عوارض جانبی داروها آشنا میشوند. این امر به آنها کمک میکند تا قبل از ورود به دنیای واقعی و مواجهه با بیماران، در فضایی امن و بدون استرس، مهارتهای لازم را به طور کامل تمرین کرده و برای ارائه خدمات بهتر به بیماران آماده شوند. در این برنامه از تامز لرن دکتر ستاره تاجداری مسئول مرکز مهارت های بالینی دانشکده پرستاری و مامایی و دکتر پگاه مطوری پور عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری مامایی درخصوص اهمیت بکارگیری شیوه های نوین آموزش بالینی توضیح می دهند.
تامز لرن: کارگاه رسانه ای شدن علم و اثربخشی اجتماعی با ارتقا شاخص آلتمتریکس
در این برنامه از تامزلرن، دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه، برنامه های روابط عمومی را در زمینه مدیریت شهرت و نفوذ علمی اساتید در عرصه ملی و بین المللی تشریح و درخصوص معرفی شاخص آلتمتریکس به عنوان ابزار سنجش نفوذ و اثرگذاری علمی در دنیای مجازی و همچنین ضرورت انتشار تولیدات علمی در شبکه های اجتماعی و هویت سازی در زندگی دوم، نکاتی را بیان کرد و گفت: اساتید با استفاده از هوش مصنوعی می توانند مقالات خود را به پست های قابل انتشار در فضای مجازی تبدیل کنند.
تامز لرن: کارگاه مقدماتی بیوبانک دانشگاه علوم پزشکی تهران
کارگاه مقدماتی بیوبانک دانشگاه علوم پزشکی تهران باحضور متخصصان پژوهشگاه ها و بیمارستان های دانشگاه برگزار شد. دکتر وحید حق پناه مدیر بیوبانک پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در این کارگاه آموزشی دستورالعمل های مربوط به بیوبانک و ذخیره سازی نمونه های زیستی در شرایط استاندار تدریس شد. همچنین دکتر فرزانه شیرانی دبیر کمیته پایش مطالعات جمعیتی بیوبانک های دانشگاه با بیان اینکه 14 جلسه درباره ارتقا و توسعه بیوبانک ها تشکیل شد گفت: حاصل این نشست ها، کارگاه مقدماتی بیوبانک ها برای آشنایی بیشتر متخصصان دانشگاه، است.
گفت و گو با دکتر آرش میرمحمد صادقی، برگزیده هفدهمین جشنواره دانشگاهی شهید مطهری
تامز لرن: استفاده از روش بازی سازی تیمی و رقابتی در آموزش درس استرابیسم به رزیدنت های سال دوم چشم پزشکی
یادگیری را می توان یکی از مهمترین دغدغه های نظام های آموزشی در سراسر جهان دانست. همه متولیان آموزش تلاش می کنند تا بهترین روش را برای یادگیری در سازمان خود پیاده کنند. در کشور ما نیز این هدف با برگزاری جشنواره هایی مانند جشنواره دانشگاهی شهید مطهری، دنبال می شود تا با شناسایی و معرفی بهترین و کارآمدترین روش های آموزش، سطح یادگیری دانشجویان را افزایش داد. دستیاران گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز از این قاعده مستثنی نیستند و معاونت آموزشی این گروه تمام تلاش خود را به کار گرفته تا با فرایندهای متنوع انگیزه دستیاران را برای یادگیری افزایش دهد. یکی از این فرایندها «بازی سازی تیمی و رقابتی در آموزش درس استرابیسم به رزیدنت های سال دوم چشم پزشکی» است که با همکاری دفتر توسعه آموزش دستیاری بیمارستان فارابی و به وسیله دکتر آرش میرمحمد صادقی، جراح و چشم پزشک، فوق تخصص استرابیسم و دانشیار گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به هفدهمین جشنواره دانشگاهی شهید مطهری معرفی شد و توانست عنوان فرایند برگزیده آموزشی را کسب کند.
تامز لرن: معرفی آزمایشگاه پیشبالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ اولین آزمایشگاه پیش بالینی در کشور
آزمایشگاه پیشبالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با در اختیار داشتن امکانات و تجهیزات پیشرفته تصویربرداری در طول فعالیت 7 ساله خود، در بخشهای مختلف تصویربرداری خدمترسانی به محققان و پژوهشگران حوزه پیش بالینی را در اولویت کاری خود قرار داده است. آزمایشگاه جامع پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران یکی از 6 آزمایشگاهی است که در جهان تمامی تجهیزات تصویربرداری پری کلینیکال را دارد و تجهیزات پیشرفته موجود در این آزمایشگاه همگی تولید شرکت های دانش بنیانی است که اعضای هیئت علمی دانشگاه آن را تاسیس کرده اند. آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران روز یکشنبه 18 تیرماه 1396 با حضور دکتر سورنا ستاری معاون سابق علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح و به بهره برداری رسید. دکتر محمدرضا آی، رئیس آزمایشگاه جامع پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این باره توضیح می دهد.
تامز لرن: اولین آزمون متمرکز کارورزی «دوره تکمیلی کمک پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی تهران»
دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای ارتقای سطح دانش و مهارت کمک بهیاران شاغل در دانشگاه، اولین آزمون متمرکز کارورزی «دوره تکمیلی کمک پرستاریزشکی تهران» را برای نخستینبار در سطح ملی در دانشکده پزشکی برگزار کرد.
تامز لرن: برگزاری مدرسه پژوهش در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران
دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برای راهنمایی شیوه نگارش پایان نامه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا نشست هایی برگزار می کند. در این نشست ها دانشجویانی که تجربه نوشتن پایان نامه داشته اند، به صورت موردی تجربه های خود را از نگارش پایان نامه در اختیار دیگر دانشجویان قرار می دهند.
تامز لرن 18: معماری برند دانشگاهی و فردی در دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در کارگاه سرآمدی اعضای هیئت علمی براساس معماری برند دانشگاهی و فردی تاکید کرد: اعضای هیئت علمی دانشگاه نقش کلیدی در موفقیت دانشگاه در برندآفرینی دارند.
تامز لرن 17: نشست های هماهنگی برگزاری تامزتاک کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی
پیش از برگزاری برنامه تامزتاک هوش مصنوعی، نشست های هماهنگی برگزار شد تا مقدمات این امر مهم فراهم شود. در برنامه تامز لرن دو مسئول عضو این نشست ها درباره اقدامات انجام شده توضیح دادند. دکتر محبوبه مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات توسعه و آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: یکی از بحث های روز که همه دانشگاه های معتبر جهان و کشور به آن اقبال ویژه ای دارند، بحث های هوش مصنوعی است. دکتر علی علیزاده عضو هیئت علمی گروه سلامت الکترونیک دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با توجه به توسعه کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه های مختلف و به ویژه در حوزه سلامت، تقریبا همه رشته ها و تخصص های دانشگاه، در فعالیت ها و تحقیقاتشان درحال پیگیری هوش مصنوعی هستند.
تامز لرن 19: تحولات هوش مصنوعی در دنیای امروزی
هوش مصنوعی به عنوان یکی از تحولات نوین در دنیای امروز، در حال دگرگونی بسیاری از حوزهها، از جمله آموزش، پژوهش و درمان در علوم پزشکی است. ظهور مدلهای زبانی بزرگی مانند ChatGPT، دریچهای نو به سوی امکانات و کاربردهای هوش مصنوعی در این حوزهها گشوده است. رایجترین سختافزار هوش مصنوعی، کارت گرافیک H100 شرکت ان ودیا است که هر یک قیمتی معادل یک BMW سری دو 2024 دارد. با توسعه هوش مصنوعی، تقاضا برای کارتهای گرافیک افزایش یافته است. به طوری که تمامی سفارشات شرکت ان ودیا تا سال 2025 تکمیل شده است. از فرصتهای هوش مصنوعی در حوزه آموزش شامل شخصیسازی آموزش و ارائه ی محتوای آموزشی متناسب با نیازهای هر دانشجواست ارائه بازخورد فوری به دانشجویان در مورد عملکردشان و ایجاد محیطهای شبیهسازی شده برای آموزش مهارتهای عملی است. دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت ضبط برنامه تامز تاک هوش مصنوعی در کلیپی تحولات هوش مصنوعی در دنیای امروزی را به نمایش درآورد.