فراخوان مسابقه عکس با موضوع «بهداشت دست در مراقبت از بیماران مبتلا به کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تهران»

دانشکده پرستاری و مامایی تهران به مناسبت روز جهانی بهداشت دست، مسابقه عکسی با موضوع «بهداشت دست در مراقبت از بیماران مبتلا به کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تهران» برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، دانشکده پرستاری و مامایی تهران به مناسبت روز جهانی بهداشت دست  ۵ می (۱۶ اردیبهشت ماه) با شعارNurse and midwives clean care is in your hands مسابقه عکس با موضوع  «بهداشت دست در مراقبت از بیماران مبتلا به کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تهران» برگزار کند.
علاقه مندان به شرکت در این مسابقه می‌توانند آثار خود را تا ۲۰ خردادماه 99  از طریق تلگرام و واتس اپ به شماره ۰۹۳۸۷۱۹۱۱۲۱ ارسال کنند.

شیما سادات  عطری

شیما سادات عطری