اجرای برنامه‌های هفته سلامت به‌صورت مجازی با مشارکت سفیران سلامت دانش‌آموزی در شهرستان اسلامشهر

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از ارسال پیام‌های سلامت دانش آموزان در دوران قرنطینه به مناسبت هفته سلامت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر،  سارا حاصلی فرد، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در این خصوص گفت: با اشاره به شعار هفته سلامت با عنوان "حمایت همگانی از مدافعان سلامت"، امسال با توجه به رعایت اصول بهداشت فردی و اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند، برنامه‌های هفته سلامت به‌صورت مجازی اجرا شد. با توجه به  نقش مراقبین سلامت و ظرفیت بالای سفیران سلامت دانش‌آموزی در  ارائه مطالب و مباحث بهداشتی به دانش آموزان، عضویت در کانال مدارس تسهیل شد.
وی همچنین از اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مختلفی مانند تغذیه سالم و توصیه‌های تغذیه‌ای برای افزایش سیستم ایمنی، به همت مراقبین و داوطلبین سلامت در فضای مجازی گفت و افزود: دانش آموزان با مشارکت فعال در پویش "هر دانش‌آموز، یک سفیر سلامت" گام مهمی در مسیر مراقبت از خود، خانواده و جامعه برداشته‌اند که بسیار قابل‌تقدیر است.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی