اجرای مانور «خانه تا خانه با ماسک» در شهرستان اسلامشهر

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از اجرای مانور «خانه تا خانه با ماسک» در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، حدیقه اصغرپور، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه در این خصوص گفت: در تقویم سال شمسی ما ایرانیان ۱۴ مهر به‌عنوان "تهران" نام‌گرفته و در همین راستا معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌صورت نمادین اجرای مانور "خانه تا خانه با ماسک" را در دستور کار سه شبکه بهداشت و درمان تحت پوشش خود قرار داد.
وی در ادامه افزود: در همین خصوص کارشناسان بهداشت محیط دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹ با حضور در میدان تره‌بار شهرستان و به‌ویژه در قسمت‌های پرتردد ضمن نظارت بر اجرای طرح فاصله‌گذاری و استفاده از ماسک تأکید کردند.
کارشناسان بهداشت محیط به متصدیان و مشتریان حاضر در میدان نحوه استفاده صحیح از ماسک از زمانی که از منزل خارج می‌شوند تا زمان برگشت به منزل را توصیه کرده و بر رعایت فاصله اجتماعی و شستشوی مرتب یا ضدعفونی دست‌ها نیز بسیار تأکید کردند.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی