• تاریخ انتشار : 1399/05/27 - 11:59
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 412
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید کارشناسان بهداشت مرکز بهداشت و درمان دانشجویان از آشپزخانه دانشگاه

کارشناسان بهداشت از آشپزخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران و روند طبخ و توزیع مواد غذایی مطابق با پروتکل های بهداشتی مبارزه باکرونا بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، فاطمه شهسواری و محبوبه محمدزاده کارشناسان مرکز بهداشت و درمان دانشجویان روز یکشنبه 26 مرداد 99 از آشپزخانه مرکزی دانشگاه با هدف ارائه خدمات مناسب و حفظ سلامت دانشجویان بازدید بعمل آورده و موارد زیر را به مسئول آشپزخانه تاکید کردند:
اجرای پروتکل های مبارزه با شیوع کرونا (ضدعفونی دست افراد در هنگام ورود با الکل، کشیدن کاور روی کفش برای همه در هنگام ورود به آشپزخانه)
داشتن ماسک و دستکش همه کارکنان در زمان انجام کار.
نظارت مرتب بر تجهیزات ضروری جعبه کمک های اولیه.
نظارت دائم بر معتبر بودن کارت بهداشتی تمام کارکنان شاغل در آشپزخانه.
نظارت بر تاریخ تولید و انقضاء و سیب سلامت مواد غذایی.
توزیع تمام مواد غذایی در ظروف یکبار مصرف با توجه به رعایت موازین بهداشتی.
نظارت دائمی بر وضعیت دمای سردخانه و یخچال و فلوچارت دمایی.
در پایان، از تمام قسمت های مختلف آشپزخانه مطابق با چک لیست بازدید بعمل آمد و نواقص و نقاط ضعف موجود به مسئول آشپزخانه تذکر داده شد و چالش های موجود برای ارتقاء، مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهادهای عملیاتی به منظور رفع نواقص ارائه شد.

  • گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی ,اخبار
  • کد خبر : 160374
کامران محمدیان
تهیه کننده:

کامران محمدیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *