بازدید کارشناسان گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت، از مراکز واکسیناسیون کرونا شهرستان اسلامشهر

کارشناسان گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت، باهدف نظارت بر فرایند انجام واکسیناسیون و زنجیره سرما از مراکز واکسیناسیون کرونا شهرستان اسلامشهر بازدید کردند.

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، کارشناسان گروه سلامت خانواده و جمعیت از مراکز خدمات جامع سلامت سعیدیه، گلها، قاسم‌آباد، گلشهر، مهر ضیاآباد و مهر واوان در شهرستان اسلامشهر در روز پنج‌شنبه اول مهر ۱۴۰۰ در برنامه واکسیناسیون کرونا بازدید کردند.
 مراکز خدمات جامع سلامت سعیدیه و گلها و قاسم‌آباد و گلشهر شهرستان اسلامشهر و مهر واوان و مهر ضیا آباد در نوبت صبح و عصر آماده ارایه خدمات واکسیناسیون به مردم هستند. همچنین از مرکز جامع سلامت مهر واوان و مهر ضیا آباد نیز بازدید انجام شد، این مراکز نیز در نوبت صبح و عصر واکسیناسیون را انجام می‌دهند.
این بازدید توسط کارشناسان گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت باهدف نظارت بر فرایند انجام واکسیناسیون و زنجیره سرما انجام شد.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی