برگزاری جلسه آموزشی بهداشت محیط‌های کاری در کووید19 در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران در مرکز خدمات حوزه علمیه جلسه آموزشی را با عنوان بهداشت محیط‌های کاری در کووید19 را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فرحناز ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت این مرکز گفت: این جلسه روز شنبه 24 آبان 99 از طریق مجازی برای کارکنان مرکز خدمات حوزه‌های علمیه برگزار شد.
 مهندس اصغر قلی زاده، کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران در این جلسه در خصوص رعایت بهداشت محیط کار به‌منظور پیشگیری از کرونا مطالبي را بیان و بر مسئله تهویه در اماکن عمومی و محل‌های کار اشاره کرد.
 وی در ادامه به ماسک زدن با شیوه صحیح، رعایت فاصله اجتماعی و شستشوی مکرر دست‌ها و تشویق دیگران به رعایت این نكات تاکید کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی