برگزاری جلسه آموزشی مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته بین المللی سلامت مردان و کووید 19

جلسه آموزشی مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته بین المللی سلامت مردان و کووید 19 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 25 تیر 99 برای 76 تن از مراقبان سلامت مراکز، پایگاههای سلامت و خانه های بهداشت تحت پوشش این مرکز برگزار شد.
پوران قربانی، کارشناس برنامه میانسالان مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه ای را با sky room برگزار و در خصوص دستورالعمل های برنامه میانسالان در دوره میانسالی، ملاحظات برنامه سلامت میانسالان در گام دوم همه گیری کووید 19، راههای انتقال ویروس و رابطه جنسی در زمان شیوع کووید 19 مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه درخصوص شرایط خروج از ایزولاسیون خانگی در افراد مبتلا یا مشکوک به کووید 19 ، اصول ارائه خدمت سلامت میانسالان در بیماریهای مزمن، سرطانها در عفونت کووید 19، مدیریت تغذیه فردی، خانوادگی و  فعالیت بدنی در دوره اپیدمی کرونا مطالبی را ارائه کرد.
قربانی در پایان به مهمترین عواملی که در ابتلا و شدت بیشتر عوارض کووید 19 در مردان نقش بازی می کنند اشاره و در زمینه  استفاده صحیح از ماسک، دستکش و انجام فاصله گذاری اجتماعی آموزشهای لازم  را ارائه کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی