برگزاری جلسه ماهانه واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران با مراقبان سلامت

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از توقف معاینات سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان در مراکز و پایگاه‌های جامع سلامت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، با توقف معاینات سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان در مراکز و پایگاه‌های جامع سلامت، جلسه‌ای روز چهارشنبه 8 مرداد 99 برای مراقبان سلامت مراکز و پایگاه‌های جامع سلامت شهری، روستایی و خانه بهداشت برگزار شد.
در این جلسه دکتر مرضیه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران به وضعیت پایگاه‌های سنجش آموزش‌وپرورش اشاره کرد و گفت: این پایگاه‌ها ازلحاظ رعایت دستورالعمل‌های پیشگیری از کووید 19، به‌طور منظم ارزیابی، پایش و نواقص پیگیری و رفع شود.
وی در ادامه افزود: فعالیت‌های پایگاه‌های سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نو آموزان با رعایت استانداردهای لازم محدود به ارزیابی بینایی، شنوایی، معاینات پدیکلوزیس و آمادگی تحصیلی شده و از انجام اقداماتی همچون اندازه‌گیری قد و وزن برای محاسبه نمایه توده بدنی، بررسی و مراقبت دهان و دندان و ... خودداری شود.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی