برگزاری جلسه نمایندگان هیئت‌رئیسه دانشگاه با اعضای هیئت‌رئیسه بیمارستان امیراعلم پیرامون بحران موج پنجم کرونا

در جلسه نمایندگان هیئت‌رئیسه دانشگاه با اعضای هیئت‌رئیسه بیمارستان امیراعلم پیرامون بحران موج پنجم کرونا در خصوص چالش ها و راهکار رفع آنها تبادل نظر صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه نمایندگان هیئت‌رئیسه دانشگاه با اعضای هیئت‌رئیسه بیمارستان امیراعلم پیرامون بحران موج پنجم کرونا به همت این معاونت با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان، دکتر امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی، دکتر علی گنجعلیخان مدیر درمان، سیمین رنجبران مدیر امور پرستاری و اعضای هیئت‌رئیسه بیمارستان امیراعلم پیرامون بحران موج پنجم کووید ۱۹ پنجشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۰ در این بیمارستان برگزار شد.

دکتر علامه ضمن قدردانی از زحمات کادر درمان در بیمارستان گفت: ما حامل پیام خسته نباشید دکتر کریمی رئیس دانشگاه هستیم و برای بررسی چالش‌های موجود در این بحران به بیمارستان آمدیم. افزودن بخش‌های جدید و کمک به بیماران تا فروکش کردن این پیک، تعطیلی عمل‌های الکتیو، کمک گرفتن از نیروهای پرستاری سایر بیمارستان‌ها و همکاری بیشتر اساتید و دستیاران از پیشنهادهای دانشگاه است و ما در راستای رفع چالش‌ها و مشکلات شما کمک خواهیم کرد.

دکتر حامد عبدالهی رئیس بیمارستان ضمن قدردانی از حضور معاونان دانشگاه در بیمارستان به تشریح اقدامات صورت گرفته پرداخت و گفت: چالش اصلی ما مشکلات فضای فیزیکی، انتشار آلودگی و اهمیت ایزوله کردن بیماران، لغو کردن عمل‌های الکتیو و کمبود نیروی انسانی است. ابتکار ایجادشده در این بیمارستان تبدیل اتاق عمل به بخش ICU است.

در این جلسه در خصوص باز کردن بخش جدید و ظرفیت‌های بیمارستان مروستی نیز تبادل‌نظر صورت گرفت.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس