برگزاری جلسه هماهنگی واکسیناسیون دانش آموزان گروه‌های هدف 12 تا 18 سال در مرکز بهداشت جنوب تهران

جلسه هماهنگی واکسیناسیون دانش آموزان گروه‌های هدف 12 تا 18 سال با حضور رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز دوشنبه 12 مهر 1400 با حضور دکتر محمدرضا سلمانی رئیس، مهندس محمود کشیر معاون این مرکز و محمدی معاون مدیرکل آموزش‌وپرورش و اوجاقی، کارشناس سلامت و تندرستی آموزش‌وپرورش کل و کارشناسان سلامت مناطق پنج‌گانه تحت پوشش 10، 11 ، 16 ، 17 و 19برای اجرای طرح واکسیناسیون دانش آموزان گروه‌های هدف 12 تا 18 سال در سالن جی 6 دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در این جلسه ابتدا دکتر سلمانی ضمن خوشامدگویی در خصوص واکسیناسیون گروه‌های هدف دانش آموزان 12 تا 18 سال و هماهنگی لازم در این زمینه، افزایش مراجعات مردم برای واکسیناسیون و همفکری درزمینهٔ افزایش پوشش مناسب برای تزریق واکسن مطالبی را بیان کرد.
در ادامه محمدی بر تسریع برنامه‌ریزی و هماهنگی برای مدارس منتخب در هر منطقه و استفاده از ظرفیت‌های مختلف ازجمله شهرداری، بسیج دانش‌آموزی و هلال‌احمر و... برای تسریع در انجام واکسیناسیون گروه هدف تأکید کرد.
توضیح اینکه در این جلسه دکتر زهرا ندا کارشناس مسئول گسترش، دکتر احد گوارا، کارشناس مسئول واحد بیماری‌ها، دکتر زهرا طالبی، کارشناس مسئول سلامت خانواده و جمعیت، دکتر مرضیه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس، زهرا مرتضوی کارشناس مسئول سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد و آرزو چراغی کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران و خدایی کارشناس سلامت منطقه 17، مهتدی کارشناس سلامت منطقه 10، سیفی کارشناس سلامت منطقه 11، کثیری کارشناس سلامت منطقه 19 و قربانی کارشناس سلامت منطقه 16 حضور داشتند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی