برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری کرونا مرکز بهداشت جنوب تهران در برنامه شاد در دبیرستان دخترانه شهید پارسائیان

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری کرونا را در برنامه شاد برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهام رجالی پور، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز قمر بنی‌هاشم، این کلاس آموزشی را روز دوشنبه 29 دی 99 برای 36 تن از دانش آموزان دبیرستان دخترانه شهید پارسائیان برگزار کرد.
وی در این کلاس در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری و درمان بیماری کرونا مطالبی را بیان و مواد غذایی مؤثر در تقویت سیستم ایمنی را معرفی کرد و آموزش‌های لازم در خصوص بروز بیماری کرونا و توصیه‌های تغذیه‌ای متناسب با علائم بیماری نیز ارائه شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی