تبیین فرآیند ثبت نام واکسیناسیون برای بیماران دیابتی در معاونت درمان

با توجه به اعلام واکسیناسیون بیماران مبتلا به دیابت فاطمه خزاعی کارشناس اداره بیماری های خاص این معاونت در خصوص این فرآیند گفت: بیماران مبتلا به دیابت که در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران ساکن هستند با مراجعه به یکی از مراکز شامل بیمارستان ضیائیان، کلینیک دیابت 1، کلینیک دیابت 2، مرکز بهداشت باغ فیض، مرکز بهداشت بهرام آباد و مرکز بهداشت مهر واوان در سامانه مدیریت بیماران نادر ثبت نام کرده و تشکیل پرونده دهند. بعد از این مرحله می توانند در سامانه ثبت نام واکسن به نشانی salamat.gov.ir ثبت نام کرده و در زمان تعیین شده برای ترزیق واکسن مراجعه کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، خزاعی افزود: مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران مناطق 10،11،16،17،19،اسلامشهر، شهرری و منطقه 15شامل مشیریه و شهرک کاروان هستند که بیماران دیابتیک ساکن این مناطق طبق فرآیند گفته شده باید اقدام کنند.

برای دریافت نشانی مراکز اینجا کلیک کنید.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس