جشن پایان سال گروه پرستاری با تجلیل از دو پرستار بازنشسته بیمارستان ضیائیان برگزار شد

تیم مدیریت اجرایی بیمارستان ضیائیان در مراسمی که به مناسبت پایان سال برگزار شد از تلاش های پرستاران و کادر درمان این مرکز در پاندمی کووید۱۹ قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، در آستانه سال جدید روز دوشنبه ۲۵ اسفند ۹۹ مراسمی با حضور سیمین رنجبران مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حمیدرضا حکمت رئیس، دکتر کامبیزمرادزاده مدیر، دکتر علی‌اشرف اقبالی معاون درمان، تهمینه ناجی مدیر پرستاری سوپروایزران و سرپرستاران بخش‌های مختلف بیمارستان در سالن آمفی‌تئاتر این مرکز برگزار شد.
در این مراسم تیم مدیریت اجرایی بیمارستان ضمن خیرمقدم به مدیر پرستاری دانشگاه، از تلاش‌های بی‌دریغ پرستاران در پاندمی کووید۱۹ قدردانی و از خداوند متعال در سال جدید برای آنان سالی سرشار از نشاط به‌دوراز هرگونه بیماری آرزو کردند.
مدیر پرستاری دانشگاه نیز در این مراسم از زحمت های پرستاران و کادر درمان قدردانی کرد.
در پایان از شهره زارع باشی و ناهید یونسیان پرستاران بازنشسته این بیمارستان تجلیل و به‌رسم یادبود هدایایی به آنان اهدا شد.

مهدی  صدفی

مهدی صدفی