جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی بازگشایی مدارس با شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی هوشمند در شبکه بهداشت اسلامشهر

جلسه هماهنگی بازگشایی مدارس با حضور کارشناسان مسئول بهداشت محیط، آموزش و ارتقای سلامت، بیماری‌ها و سلامت نوجوانان و جوانان و مدارس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، سارا حاصلی فر، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس با توجه به رعایت الزاماتی برای بازگشایی مدارس گفت: در این خصوص جلسه‌ای شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹ در سالن اجتماعات شبکه با حضور مهندس محمود کشیر، زینب ایمانی، سارا حاصلی فرد، محبوبه دادخواه و حدیقه اصغر پور کارشناسان مسئول واحدهای بهداشت محیط و حرفه‌ای، آموزش و ارتقای سلامت و سلامت نوجوانان و جوانان مدارس و کارشناسان واحد بهداشت محیط و بیماریها برگزار و مقرر شد که چک‌لیست بازگشایی مدارس با همکاری و مشارکت مراقبین سلامت و کارشناسان بهداشت محیط تکمیل و نحوه گندزدایی محیط به مدیران و سرایداران مدرسه هم آموزش داده شود.
در پایان جلسه تأکید شد مراقبین سلامت به والدین دانش آموزان و معلمان به‌صورت مستمر توصیه‌های لازم برای ثبت دوره‌ای وضعیت سلامت دانش آموزان، معلمان و کارکنان را در سایت salamat.gov.ir ارائه دهند.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی