حضور پررنگ اعضای انجمن ایفسا در طرح غربالگری COVID-19

اعضای انجمن ایفسا در طرح غربالگری COVID-19مرکز بهداشت جنوب تهران، به غربالگری اولیه، آموزش نکات خود ‌مراقبتی و پیگیری وضعیت افراد مبتلا و مشکوک به کروناویروس پرداختند.

به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، در طرحی که به همت دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز بهداشت جنوب شهر تهران برگزار شد، دانشجویان داروسازی انجمن ایفسا به غربالگری اولیه، آموزش نکات خود‌مراقبتی و پیگیری وضعیت افراد مبتلا و مشکوک به کروناویروس پرداختند.

در این مرکز روزانه ۶۰۰۰ تماس برقرار می شود که هدف آن شناسایی سریعتر افراد مشکوک و مبتلا و کاهش مراجعات غیرضروری به بیمارستان‌ها است.
رئیس مرکز بهداشت جنوب استان تهران گفت: با توجه به اینکه این ناحیه یکی از بافت‌های متمرکز و پرجمعیت استان تهران است، طرح غربالگری افراد پرخطر به کاهش زنجیره انتقال ویروس در این ناحیه کمک کرده است.
مریم حیدری

مریم حیدری