دندانپزشک مرکز بهداشت جنوب تهران بخشی از مبارزه با کووید ۱۹ را سلامت دهان و دندان عنوان کرد

سرپرست مرکز ابوذر مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: برای پیشگیری از کووید ۱۹ مردم باید به‌موقع به دندانپزشک مراجعه کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر ناصر قلی عامری، سرپرست و دندانپزشک مرکز ابوذر گفت: سلامت دهان و دندان مردم به خطر افتاده و وقتی سلامت یک عضو به خطر می‌افتد و پزشک مجبور به تجویز آنتی‌بیوتیک‌های مختلف می‌شود درنتیجه ایمنی بدن پایین می‌آید.
وی بخشی از مبارزه با کووید ۱۹ را سلامت دهان و دندان دانست و افزود: در معایناتی که در زمان شیوع کرونا دارم مشاهده کردم که تعداد پوسیدگی دندان‌ها به ۱۲ تا ۱۴ عدد رسیده است و این اعلام‌خطر برای سلامت جامعه است.
دکتر عامری افزود: بیمار برای بهداشت دهان و دندان خدمات نگرفته و برای سطح یک مراجعه نکرده تا شیار پوش انجام شود و مثلاً دندان ۶ یک کودک به عصب رسیده و برای ترمیم مراجعه نکرده است من مجبور به تجویز آنتی‌بیوتیک می‌شوم و با تجویز آنتی‌بیوتیک سطح ایمنی بدن پایین می‌آید و زمینه‌ای برای مبتلا شدن به کووید ۱۹ می‌شود.
وی بر دوراندیشی مسئولان و اطلاع‌رسانی به مردم تأکید کرد و گفت: در شرایط بحران کرونا مردم می‌توانند در شرایط کاملاً استریل خدمات دندان‌پزشکی بگیرند و مانع از پیشرفت کووید در جامعه شوند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی