فراخوان شرکت در سومین مورنینگ مجازی تیم های درمانی در بستر شبکه مجازی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با مشارکت ستاد مقابله با کرونای کلان شهر تهران

از همه گروه‌های درمانی مراکز تابعه دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور دعوت می شود در سومین مورنینگ مجازی بیماران بستری کووید 19 که با مشارکت ستاد مقابله با کرونای کلان شهر تهران و میزبانی بیمارستان شهدای تجریش از طریق شبکه اجتماعی اختصاصی درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود شرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر محمدرضا جعفری مدیر اجرایی جلسات مورنینگ مجازی ستاد معاونت درمان دانشگاه اعلام کرد در پی برگزاری جلسات پیشین و استقابل خوب مخاطبان به پیشنهاد ستاد مقابله با کرونای کلان شهر تهران، سومین جلسه از سلسله مورنینگ های مجازی تیم های درمانی بیماران بستری کووید 19 به میزبانی بیمارستان شهدای تجریش پنج‌شنبه 6 شهریور 1399 از ساعت 8تا 9 صبح به صورت لایو و از طریق شبکه اجتماعی اختصاصی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران به نشانی https://live.tritapp.net/b/covid19  برگزار می شود.
علاقه مندان ضمن عضویت دائم در شبکه اجتماعی اختصاصی درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران می توانند از طریق لینک یاد شده در این جلسه مجازی شرکت و سوالات خود را طرح نمایند.

نجمه باهو

نجمه باهو