به همت معاونت درمان دانشگاه

مورنینگ مجازی کووید ۱۹ به میزبانی گروه طب اورژانس دانشگاه در بیمارستان شریعتی برگزار شد

مورنینگ مجازی کووید ۱۹ به میزبانی گروه طب اورژانس دانشگاه و به همت معاونت درمان و با همکاری بیمارستان شریعتی چهارشنبه 12 خرداد 1400 در بستر نرم‌افزار TritApp برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، این مورنینگ به سرپرستی دکتر مرتضی سعیدی معاون درمان گروه طب اورژانس برگزار و پرونده بیمار مبتلابه کووید ۱۹ مطرح شد و در مورد سیر درمان وی بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.
دکتر زینب نادرپور هیئت‌علمی گروه ریه در خصوص تصویربرداری از بیماران مبتلابه کووید 19، سی‌تی‌اسکن و سونوگرافی مطالبی را بیان کرد.
دکتر مهرداد عقیلی هیئت‌علمی گروه طب اورژانس در خصوص اقدامات زمان صفر، تشخیص افتراقی، اقدامات حین احیا و اقدامات لازم حین انتقال بیمار توضیحاتی ارائه داد.
دکتر علی عباسی متخصص قلب و عروق توضیحاتی را در خصوص درگیری قلبی در بیماران مبتلابه کووید 19 و عوارض قلبی مربوط به این بیماری ارائه کرد.
دکتر رضا اسلامیان متخصص جراحی قفسه صدری در مورد اقدامات درمانی لازم در بیماران مبتلابه پنوموتوراکس و پنومومدیاستن مطالبی ارائه کرد.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس