نشست مقابله با بیماری کرونا ویروس ویژه دستیاران بیمارستان سینا برگزار شد

جلسات مقابله با بیماری کرونا ویروس با گروه های مختلف درمانی هر روزه در بیمارستان سینا برگزار می شود.

بیمارستان سینا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا، نشست مقابله با بیماری کرونا ویروس ویژه دستیاران ارشد گروه های درمانی مختلف در بیمارستان سینا با حضور دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا، دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان و دکتر شاهرخ کربلایی صالح، معاون آموزشی این مرکز سه شنبه 6 اسفندماه سال 98 در سالن شورای ریاست بیمارستان برگزار شد.

در این نشست دکتر طالب پور، ضمن قدردانی از دستیارن به منظور تلاش های بی وقفه در راستای کنترل بیماری کرونا ویروس بیان داشت: مسلما شما یکی از ستون ها و خطوط مقدم مبارزه با این بیماری هستید و رشادت ها و تلاش شما در این راستا قابل تقدیر است.

در ادامه رئیس بیمارستان سینا با تشریح وضعیت موجود بیمارستان در مبارزه با کرونا ویروس بر رعایت پروتکل اجرایی تاکید  کرد.

سپس هر یک از حاضران جلسه به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

رضا  آسیابی

رضا آسیابی