• تاریخ انتشار : 1399/01/12 - 13:55
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1503
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

گفتگوی شبکه تلویزیونی پرس تی وی با رئیس مجمع جهانی سلامت

پروفسور گنتن: تحریم های آمریکا علیه ایران در مسیر مقابله با ویروس کرونا باید تعلیق شود

پروفسور دتلف گنتن، رئیس مجمع جهانی سلامت و بنیانگذار پیمان گروه هشت در گفتگو با بخش خبری شبکه تلویزیونی پرس تی وی (Press TV) تعلیق تحریم های آمریکا علیه کشورهایی چون ایران در شرایط فعلی مبارزه جهان با ویروس کرونا را ضروری دانست.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل، وی روز دوشنبه 11 فروردین 99 طی گفتگو با شبکه تلویزیونی پرس تی وی ضمن اشاره ای کوتاه به فعالیت پیمان گروه هشت (M8 Alliance of Academic Health Centers, Universities and National Academics) به عنوان رکن راهبردی مجمع جهانی سلامت و عضویت دانشگاه علوم پزشکی تهران در این پیمان گفت: هفتمین نشست منطقه ای مجمع به میزبانی این دانشگاه، اردیبهشت 98 در جزیره کیش برگزار شد.
روفسور گنتن سپس با تکیه بر دیدگاه های مطرح شده از سوی متخصصان سلامت و مقامات سازمان ملل در زمینه نیاز به رویکرد و حرکتی جهانی در مسیر مبارزه با پاندمی کرونا و اهمیت تعلیق تحریم های ظالمانه آمریکا علیه کشورهایی چون ایران، اظهار داشت: پیش از شیوع این ویروس ما از آمریکا خواسته بودیم که به اقدامات تحریک آمیز خود که سلامت مردم جهان را تحت تأثیر قرار می دهد، خاتمه دهد و امروز در بحران پیش رو و مبارزه جهان با ویروس COVID-19 این موضوع اهمیت بیشتری یافته است.
رئیس مجمع جهانی سلامت افزود: با توجه به اینکه آمریکا منشور سازمان ملل متحد را امضا کرده و سازمان بهداشت جهانی (WHO) نیز در رفع این بحران جهانی مسئول است، به نظر می رسد محدودیت ها باید تعلیق شده و همه در راستای همکاری های بین المللی حرکت کنیم.
وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر لزوم تعریف مکانیزمی به منظور حذف تحریم ها در شرایط فعلی که آمریکا علاقه مندی برای پایان دادن به این بحران ندارد، بیان داشت: به نظر من باید حتما مکانیزمی وجود داشته باشد و در همین راستا پیمان گروه هشت به پیشنهاد و با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال تهیه مقاله ای است که به زودی در مجلات بین المللی منتشر می شود و به مقامات کشورها و سازمان های بین المللی چون ملل متحد و WHO نیز ارسال خواهد شد.
پروفسور گنتن تصریح کرد: در این مقاله بر اهمیت رفع همه محدودیت ها، همکاریهای بین المللی برای حل این بحران جهانی و حرکت کشورها در یک راستا تأکید شده است.
رئیس مجمع جهانی سلامت در پایان خاطرنشان کرد: ما هنوز بدترین حالت را ندیده ایم و باید برای دیدن موقعیت خیلی سخت در کشورها و مناطق مختلف جهان خودمان را آماده کنیم بنابراین از میان برداشتن آنچه سلامت مردم را تحت الشعاع قرار می دهد، بسیار مهم خواهد بود.

 

برای مشاهده فیلم این گفتگو اینجا کلیک کنید.

                                       

 

 

  • گروه خبری : معاونت بین الملل دانشگاه,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 152852
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *