• تاریخ انتشار : 1398/12/21 - 09:11
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1466
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

روز جهانی رژیم درمانگر مبارک باد

پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر

دکتر مهدی رضایی در پیامی روز جهانی رژیم درمانگر را به همه دانش‌آموختگان تغذیه دانشگاه به‌ویژه گروه تغذیه بیمارستان‌ها تبریک گفت و از تلاش متعهدانه آن‌ها در کنار تیم درمانی دانشگاه برای کمک به مقابله با بیماری کرونا قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه، چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸ در پیامی با تبریک به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر، به همه دانش‌ آموختگان تغذیه دانشگاه به‌ ویژه گروه تغذیه بیمارستان‌ ها، از تلاش متعهدانه آن‌ ها در کنار تیم درمانی دانشگاه برای کمک به مقابله با بیماری کرونا قدردانی کرد.
وی با اشاره به این‌ که دومین چهارشنبه ماه مارس (مقارن با ۲۱ اسفند ۱۳۹۸) هر سال به نام روز جهانی رژیم درمانگر گرامی داشته می‌ شود، گفت: برای تمامی عزیزانی که در حوزه تغذیه و رژیم‌ درمانی بیماران تلاش می‌ کنند، آرزوی موفقیت و بهروزی دارم.
وی در خصوص اهمیت نقش مشاوره تغذیه در کنار سایر اقدامات درمانی بیمارستان‌ ها افزود: خدمات ارزشمند تغذیه دانان، یک زنجیره کلیدی در پیشگیری و درمان بیماری‌ ها است. ازآنجایی‌ که جایگاه جهانی تغذیه و تأثیر آن در سلامت و زندگی سالم‌ تر در طول چند دهه اخیر برجسته‌ تر شده است، رژیم درمانان با تکیه ‌ بر دانش، مهارت و تخصص خود دانش تغذیه را به شکل عملی به مخاطبان ارائه می‌ دهند. مشکلات غذا و تغذیه بیماران بسترى و سرپایى همواره به‌ عنوان یک معضل عمده و مداخله‌ گر در روند بهبود بیماران در همه کشورها مطرح است و یکى از مسائل چالش برانگیز مدیریت درمان بیماری‌ ها است. تجربه کشورهای پیشرو در زمینه تغذیه بالینی نشان داده است که حضور کارشناسان کارآمد تغذیه در بیمارستان‌ ها می‌ تواند در کاهش طول مدت اقامت بیمار در بیمارستان، کاهش هزینه‌ های بیمارستانی، افزایش کارایی بالینی و افزایش رضایتمندی بیماران از خدمات بیمارستانی بسیار مثمر ثمر باشد.
معاون درمان دانشگاه با اشاره به بحران کرونا در کشور گفت: این روزها که شاهد تلاش تمام متصدیان حوزه سلامت در مبارزه با COVID-19 هستیم، از تأثیر مهم زحمات کارشناسان تغذیه بیمارستان‌ ها در کنار تیم درمان نمی‌ توانیم غافل شویم. گروهی که با مدیریت بهینه هزینه‌ ها در انتخاب و تأمین غذای مناسب به‌ منظور تقویت سیستم ایمنی بیماران و کارکنان، کنترل بهداشتی و ایمن بودن غذای ارائه‌ شده در مراکز درمانی، ارزیابی تغذیه بیماران و تدوین برنامه غذایی متناسب با بیماری آن‌ ها تلاش می‌ کنند و وظیفه مهم آموزش علمی بیماران و کارکنان برای مبارزه با شایعات بدون پایه و اساس علمی درزمینه غذا و تغذیه را بر عهده دارند. خدمات ارزشمند این عزیزان  به‌ ویژه در این شرایط حساس بر هیچ‌ کس پوشیده نیست.

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 152130
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *