گشت مشترک بازرسی از واحدهای صنفی با محوریت واحد کنترل و نظارت بخشداری احمدآباد مستوفی

رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و همچنین استفاده صحیح و مناسب از تجهیزات حفاظت فردی در گشت مشترک بازرسی از واحدهای صنفی مدنظر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، مهندس مرتضی فلاح، کارشناس بهداشت محیط شبکه در این خصوص گفت: این گشت مشترک بازرسی از واحدهای صنوف با محوریت واحد کنترل و نظارت بخشداری احمدآباد مستوفی روز چهارشنبه ۲۸ آبان 99 و با حضور نمایندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف شهرستان، مرکز خدمات جامع سلامت، شهرداری و کلانتری ۱۴ احمدآباد مستوفی انجام شد از صنوف مختلف مانند نانوایی، فروشگاه بزرگ و ... بازدید شد.
وی در ادامه افزود: با توجه به شرایط بحرانی شیوع بیماری کرونا و لزوم رعایت تمام موارد شیوه نامه‌ها، برای صنوفی که در آنها دستورالعمل‌های بهداشتی به‌ویژه رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و همچنین استفاده صحیح و مناسب از تجهیزات حفاظت فردی رعایت نشده است اخطار تعطیل و یا اخطار رفع نواقص مدت‌دار صادر شد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی