گفت و گو با دکتر محسن کریمی، مدیر واحد کارورزی کمیته دانشجویی کمیته مقابله با کرونا

مدیر واحد کارورزی کمیته دانشجویی مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: این واحد مسئولیت مدیریت تمام امور مربوط به کارورزان را در مقابله با کرونا برعهده دارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، پس از شیوع ویروس کرونا، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران کمیته ای را برای مقابله و مدیریت بهتر دانشجویان کادر درمانی این بیماری تشکیل دادند که در حال حاضر دکتر محسن کریمی به عنوان مدیر واحد کارورزی این کمیته در حال فعالیت است، به همین بهانه با وی گفت و گویی کوتاه ترتیب دادیم تا از اقدامات این واحد مطلع شویم.

درابتدا خودتان را معرفی کنید؟

باسلام بنده دکتر محسن کریمی، دانشجوی ورودی سال 1391 در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم.

لطفاً مسئولیت‌های واحد کارورزی را به طور خلاصه توضیح دهید؟
واحد کارورزی بعد از شیوع ویروس کرونا زیرمجوعه‌ای از ستاد مقابله با کرونا قرار گرفت. این کمیته مسئولیت مدیریت تمام امور مربوط به کارورزان را مانند امور آموزشی کارورزان، بررسی شرایط کشیک‌ها و سایت‌های صبح هر بخش، اعلام شرایط و ارائه پیشنهاد به آموزش جهت مدیریت تعداد کارورزان در بخش‌ها، و بررسی میزان مواجهه کارورزان بخش‌ها با بیماری کرونا، برعهده دارد.

چه اهدافی در این کمیته دنبال می‌شود؟
مدیریت امور مربوط به کارورزان و تلاش جهت هر چه بهتر شدن شرایط این گروه از دانشجویان، هدف اصلی کمیته ما محسوب می‌شود.

فعالیت‌هایی را که تاکنون در این کمیته انجام شده است، شرح دهید؟

فعالیت‌هایی که تاکنون صورت گرفته، به شرح زیر است:

جمع‌آوری آمار وسایل حفاظتی مورد نیاز کارورزان و انتقال آن به کمیته منابع جهت آماده سازی.
پیگیری کاهش تعداد کارورزان به حداقل تعداد ممکن در بخش‌های بیمارستانی از طریق معاونت آموزشی دانشگاه در دوران اوج کرونا.
پیگیری وضعیت اینترن‌های بخش‌های حذف شده و برنامه ریزی
۳ کشیک در هفته برای آن ها به منظور جلوگیری از عقب افتادگی درسی کارورزان.
مذاکره با دکتر عکاظی و آخوندزاده به منظور تسهیل روند دفاع امور پایان نامه و برگزاری جلسات دفاع به صورت مجازی.
پیگیری برگزاری کلاس‌های بخش‌های بیمارستانی به صورت مجازی به منظور تسهیل دسترسی کارورزان و کارآموزان.

در آینده چه برنامه‌هایی را دنبال خواهید کرد؟

برنامه‌های آتی واحد ما عبارتند از:
پایش وضعیت اینترن‌ها در هر بخش.
مذاکرات جهت رفع مشکلات اینترن‌ها در هر بخش.

تلاش برای کاهش مواجهه‌های غیرضروری اینترن‌ها با بیماران کرونا در بخش‌ها.
پیگیری وضعیت بخش‌های الکتیو.
پیگیری وضعیت مجازی شدن بخش‌هایی که این امکان در آن‌ها وجود دارد.

انتقال نظرات اینترن‌ها در مورد وضعیت بخش‌ها به معاونت آموزشی.
پیگیری کشیک‌های کرونای برنامه‌ریزی شده برای اینترن‌های بخش‌های الکتیوی که حذف شده‌اند.
پیگیری افزایش حقوق کارورزان.
از وقتی که در اختیار ما گذاشتید، سپاسگزاریم.

کامران محمدیان

کامران محمدیان