• تاریخ انتشار : 1403/05/14 - 09:46

ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی

برگزاری جلسه هماهنگی مسئولان ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران

نشست هماهنگی مسئولان ستاد اربعین دانشگاه با هدف تکمیل برنامه کاری گروه های اعزامی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران ستاد اربعین، نشست هماهنگی مسئولان ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی در دانشگاه، با حضور دکتر مهدی ابراهیمی دبیر ستاد و سایر اعضا، شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ در سالن شورای معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.
در این جلسه که با هدف تکمیل و نهایی سازی برنامه زمانی حضور کادر درمان اعزامی به کشور عراق برای مشارکت در درمانگاه ها و موکب های درمانی شهر سامرا و کربلای معلی برگزار شد، ضمن تصویب شیفت های کاری، مسئولین بخش های مختلف به ارائه گزارش اقدامات انجام شده در حیطه کاری خود پرداختند.
تعیین اعزای گروه پیشرو جهت اعزام پیش از موعد به کشور عراق و آماده سازی درمانگاه های شهر سامرا و کربلای معلی نیز از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.
  • گروه خبری : اربعین
محمد معین افشاری