دکتر مهدی ابراهیمی در پیامی از دانشگاهیان برای مشارکت در برنامه های اربعین سال جاری دعوت کرد

دبیر ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران از خانواده دانشگاه برای مشارکت در درمانگاه ها و موکب های ارائه خدمات سلامت در مراسم اربعین حسینی دعوت کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر مهدی ابراهیمی رئیس ستاد اربعین و معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی از اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان برای حضور در مراسم بزرگ اربعین حسینی و همکاری در درمانگاه ها و موکب های ارائه خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در ایام اربعین حسینی دعوت کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی
اعضای محترم هیئت علمی، استادان، کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن آرزوی قبولی عزاداری ها و عرض ارادت های شما به پیشگاه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با عنایت به جایگاه والای علمی و عملی دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه های منطقه ای و بین المللی در ارائه خدمات ممتاز بهداشتی و درمانی و همچنین نظر به تجربه کارآمد و موفق انجام اقدامات بهداشتی و درمانی در سال گدشته و در کشور عراق امسال نیز توفیق این را داریم تا به درخواست فعالان حوزه درمان کشور عراق و تولیت محترم آستان مقدسه اهل بین عصمت و طهارت (ع)، توان علمی و اجرایی خود را با خدمت در درمانگاه ها و موکب های درمانی در عرصه بین المللی به صاحبان خرد و فعالان حوزه سلامت کشورهای جهان با اقتدار نشان دهیم.
اینجانب به نمایندگی از هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دبیر ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی از خانواده بزرگ علوم پزشکی تهران، اعضای محترم هیئت علمی، استادان و کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز این دانشگاه دعوت به عمل می آورم تا در کنار یکدیگر ضمن حضور در مراسم باشکوه اربعین حسینی با برپایی درمانگاه ها و موکب های ارائه خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهرهای سامرا و کربلا بار دیگر توان اجرایی و علمی خود را ارائه نماییم.
همکاران محترم که مایل به مشارکت در درمانگاه ها و موکب های درمانی هستند، می توانند جهت ثبت نام به محل دبیرخانه مرکزی ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی در دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در طبقه دوم ساختمان معاونت فرهنگی و دانشجویی مراجعه کنند و یا از طریق شماره تلفن 88984165 و آدرس پست اینترنتی vsca@tums.ac.ir ارتباط برقرار کنید.
امید است با اتکال به خدای منان و با دعای حضرت ولیعصر (عج) و حضور جمع نخبگانی دانشگاه، شاهد اقدامات موثر در حوزه سلامت زائرین باشیم.

دکتر مهدی ابراهیمی
دبیر ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی