افتخارات

دانشگاه علوم پزشکی تهران نشان طلای نظام رتبه‌بندی بین‌المللی RUR را کسب کرد

دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه‌بندی کلی نظام RUR 2021 در جایگاه 161 مؤسسات برتر جهان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، بر پایۀ آخرین گزارش نظام رتبه‌بندی Round University Rankings، دانشگاه علوم پزشکی تهران در میان 12 دانشگاه ایرانی حاضر، رتبه اول کشوری را به دست آورد.
دانشگاه همچنین با کسب رتبه 8 در شاخص آموزش، در کنار دانشگاه‌های برتر جهان چون هاروارد، ام آی تی و ماساچوست، درخشید.
نظام رتبه‌بندی RUR از سال 2010 با هدف سنجش عملکرد موسسه‌های برتر جهان بر پایه چهار حوزه کلیدی آموزش، پژوهش، تنوع جهانی و پایداری مالی راه‌اندازی شد.
در این سیستم، موسسه تامسون رویترز داده‌هایی را جمع‌آوری و پیمایش‌های موردنیاز را انجام می دهد و سپس تحقیقات انجام شده را به آژانس RUR برای انجام تحلیل‌های لازم عرضه می کند.
این نظام رتبه‌بندی نشان‌های الماس، طلا، نقره، برنز، مس و جهان را به دانشگاه‌ها اختصاص می دهد که دانشگاه موفق به کسب نشان طلا شده است.

مهناز  وحیدی

مهناز وحیدی