اخبار انتصابات

قدردانی سرپرست دانشگاه از دکتر سعیدرضا مهرپور

انتصاب دکتر احمدرضا جمشیدی به‌عنوان رئیس بیمارستان دکتر شریعتی

دکتر حسین قناعتی، سرپرست دانشگاه در حکمی دکتر احمدرضا جمشیدی را به‌عنوان رئیس بیمارستان دکتر شریعتی منصوب و در نامه‌ای از خدمات ارزشمند دکتر سعیدرضا مهرپور قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر احمدرضا جمشیدی
استاد محترم دانشگاه

با سلام و احترام
بیمارستان دکتر شریعتی با قدمت بیش از چهار دهه یکی از پرافتخارترین مراکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کشور است. این مرکز آغازگر و مطلع آموزش بسیاری از اقدامات نوین درمانی برای اولین بار بوده است. همچنین این مرکز منشاء بسیاری از پژوهش‌های مهم بالینی بوده و بسیاری از دانش‌آموختگان این چشمه جوشان علم و هنر پزشکی، تأثیری کم‌نظیر در برخی تحولات مهم نظام سلامت در سراسر ایران عزیز داشته‌اند. نظر به تعهد، سوابق و تجارب ارزشمند اجرایی و مدیریتی، جنابعالی را به‌عنوان رئیس بیمارستان دکتر شریعتی منصوب می‌نمایم.
امید می‌رود با بهره‌گیری از نهایت توان، تجارب و درایت خود و با جلب مشارکت اساتید گران‌قدر و پیش‌کسوت و اعضای محترم هیئت‌علمی، کارکنان دلسوز درمانی و اداری و دستیاران و کارورزان عزیز گامی بلند در ارتقاء کیفیت و توسعه خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی این بیمارستان برداشته شود. انتظار می‌رود ضمن پیشبرد امور جاری بر اساس ضوابط و مقررات نسبت به امور ذیل اهتمام ویژه مبذول فرمایید:
تهیه و تکمیل طرح جامع مرکز با توجه به سرمایه انسانی، ظرفیت فیزیکی، تجهیزات و بناهای در دست اجرا
اولویت قراردادن برنامه‌ها در زمینه مواجهه با همه گیری کووید 19 و واکسیناسیون تا کنترل آن
توجه به کیفیت ارائه خدمات در تمام سطوح سرپایی و بستری با تأکید بر رعایت اصول رفتار حرفه‌ای و کرامت بیمار به‌عنوان زیربنای اصلی فعالیت‌های درمانی، آموزشی و پژوهشی
تداوم جلب کمک خیرین برای اصلاح زیرساخت‌ها و ارائه خدمات بهتر
جلب مشارکت اساتید پیشکسوت و اعضای محترم هیات علمی در تدوین و اجرای برنامه‌ها
ارتقاء سطح درمان، آموزش و پژوهش متناسب با شئونات بیمارستان دکتر شریعتی
توجه خاص به ارتقای کرامت نیروی انسانی همراه با افزایش بهره وری
صیانت از منابع فیزیکی و مالی، خلق منابع جدید مالی و مدیریت هزینه ها
بدون تردید تمام عوامل ذیربط در بیمارستان دکتر شریعتی، دانشکده پزشکی و دانشگاه، شما را در دستیابی به اهداف فوق یاری خواهند نمود. امیدوارم با استعانت از درگاه باری‌تعالی و عنایات حضرت ولی‌عصر (عج) در انجام وظایف محوله چنانچه مورد رضای اوست، موفق باشید.
دکتر حسین قناعتی
سرپرست دانشگاه

متن نامه قدردانی به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سعیدرضا مهرپورمحمّدآبادی
دانشیار محترم دانشگاه
با سلام و احترام
مسئولیت پذیری و همکاری اعضای هیئت علمی در اداره امور اجرایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بدون تردید یکی از مهمترین عوامل پیشرفت آن در دوره حیات پربرکت دانشگاه بوده است.
 لازم می‌دانم از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند جنابعالی در زمان تصدی ریاست بیمارستان شریعتی، به ویژه در ایام همه گیری کوید 19 که با روحیه ایثارگری و جهادی شما، نتایج پرباری در پی داشته است سپاسگزاری نمایم و برایتان از درگاه خداوند متعال سلامتی و سعادت روزافزون مسئلت کنم.
امیدوارم دانشگاه و عرصه نظام سلامت کشور همچنان بتواند از تجارب و توانمندی‌های ارزنده شما بهره‌مند گردد.
دکتر حسین قناعتی
سرپرست دانشگاه

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی